son zamanlarda sık sorulan sorulardan biri özel üyelikler neye göre eklendiği hususuydu bu konuya ek olarak bir kaç bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Özel üyelikler forum eski emektarlarına eklenen bir rank'tır bizim geçmişteki yönetim anlayışımız bu şekilde işlemiştir Fakat Sayın forum liderimiz @Escobar ile özel üyelik hakkındaki bu düşüncemizin işleyiş amacından neden saptığını dile getirdiğimde yapmış olduğumuz istişarede benimle hemfikir olduğunu normal şartlarda emektarları onure etmek adına eklenen bir rank olduğunu lakin bizden önceki yönetimin eklediklerini silmediğini aynı düzende ilerlediğini bildirdi. Bundan mütevellit Az önce aldığımız bir kararı sizlerle paylaşmak istiyorum.
*özel üyeliklerimiz bundan böyle Forumda aktif kullanım sağlayan ve mesaj sayısı forum yönetimi tarafından yeterli görünen arkadaşlara eklenecektir.
*Forum içerisinde özel üye olup online süresi düşük olan arkadaşların rankları alınarak forum üyesine çekilecektir.
Forum liderimiz Erva'nın eklemek istedikleri olacaktır konuya muhakkak ben şuan gerekli düzenlemeleri yapmaya başladığım için özel üyeliği giden arkadaşlar konuyu okuduğunda Ne sebeple alındığı konusunda fikir sahibi olmaları açısından bu bilgilendirmeyi geçiyorum.
Tüm kullanıcılarımızın bilgisine sunar iyi forumlar dilerim.