Biraz tanimakda fayda var .yorum yaparken gerekir @BUDULGAN BOZKURT =)
Bana gore nickini zor yazdigim elin oglu =))
Biraz tanimakda fayda var .yorum yaparken gerekir @BUDULGAN BOZKURT =)
Bana gore nickini zor yazdigim elin oglu =))
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
Övdünmü şimdi beni sen..:) Eyvallah @Siyahinci... Övgün ve verdiğin değer için çok teşekkür ederim. Bilmukabele, seni tanımak da benim için çok değerli bir kazanım..
"Elin kızı naziktir aman küsmeye gelmez"..Teşekkürler elin kızı..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
İyidir @BUDULGAN BOZKURT biraz alıngandır azcık aksicedir ama iyidir yani yorumlarıyla paylaşımlarıyla değerli bir forumdaşımdır bozkurt bey :)
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Degerli bir arkadas yorumlarini dikkatle okudugum biraz aggressiv gibi görunsede kalbi temiz ve naif bir insan. Sanirim forumda tek Trabzonlu ,ona tavsiyem Trabzon icin 1967 ye kadar sayalim diye sayfa acsin söz yardim benden. Ayrica Foruma renk katan biri.
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Hakketdin bence @BUDULGAN BOZKURT emegine gozlerine saglik
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
Sen ne güzel bir insansın be @aSi..Eyvallah..Yüreğinize sağlık gerçekten benimde enerjimi, motivasyonumu yükselttiniz bu gün..:)
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
@TEO güzel insan yüreğine sağlık..Benim içinde çok değerlisin..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
@BUDULGAN BOZKURT iyi'mi :)) kaygacinin teki :) :)))
saka bi yana forum'a uye oldugumdan bu yana gorurum sohbetmiz ufak tefek olmustur iyidir efendi kendi halinde bi arkadasimiz sert bi imaj vermis olsada yufka yurekli bi bey efendidir kendisi iiki forumda ve foruma katigi emeklerden ve enerjiden dolayi tsk ederiz
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Oy oy oy..Seni görünce kavgacı duygularım serpildi içimde..:) Şaka şaka..Yüreğine sağlık içi, dışı bir, samimiyeti hoş insan..Allah tebessümü yüzünden eksik etmesin @aSk ..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
@BUDULGAN BOZKURT söz bulamıyorum.Varlığın yeter.Çok başarılı buluyorum.İyi ki varsın.Allah yolunu açık etsin.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)