Sakin beyfendi guzel paylaşımları olan foruma katkısı olan paylaşımlarında okumaya değer konular olan bir forumsever arkadaşımız.Burda Tf forumda olmanız bizler için bir şans.Daima Mutlu kalın mutlu olun lütfen..
Sakin beyfendi guzel paylaşımları olan foruma katkısı olan paylaşımlarında okumaya değer konular olan bir forumsever arkadaşımız.Burda Tf forumda olmanız bizler için bir şans.Daima Mutlu kalın mutlu olun lütfen..
@BeLLa teşekkür ederim..Gönüllerde sevgi kazanmak güzel şey..Seviliyorsunuz hemde çok arkadaşım..:)
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
İyi olursan uzak duran
Kötü olursan yakın duran gibi geliyo bana :)
Çözemedim ben kendisini
Özünde iyidir diye düşünüyorum.
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Olgun, düşünceleri sağlam, nerede gülmesi gerektiğini bilen, sağlam karakterli bir beyefendi ;d seni burada görmekten çok memnunum @BUDULGAN BOZKURT
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
@OkyanuS O ben miyim..:)Çok teşekkür ederim yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun senden.. emin ol sende benden fazla öylesin eksik olma..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Allah senden de razı olsun büyük adam @BUDULGAN BOZKURT :)))
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
@Pretty sen ne kadar huysuz geçimsiz bir arkadaşsın ..:)Benimle kavga etmeden rahat edemez misin sen(Şaka şaka)..çook teşekkür ederim iyiki varsın..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Yüregi GuzeL insanLardan Birisi... Kendini HersekiL beLLi eden Biri... BuduLgan- Yigit Cesur... Nickinin OnurLa TasiyOr...
Bilmeni isterim ki kirginim sana.
Nickinin uzunlugu hep tuhafima gitmistir :d
Forum onun yuzunden asiri konu yuklemesinden cokecek :p
Güzel ve nazık yorumlarınız için çok teşekkür ederim. @Bahar..:)
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 21 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 21 misafir)