33 yaşındaki Kardashian, doğumdan sonra kalçalarına yağ enjekte ettirdi.
Son dönemde kalçalarının daha dolgun ve biçimli görüntüsü de bu iddiaları destekler düzeyde. Closer dergisinin ileri sürdüğüne göre Kardashian, karın ve üst bacak bölgesinden aldırdığı yağları kalçasına enjekte ettirdi.
Dergiye konuşan Kardashian'a yakın kaynağın iddiasına göre ünlü yıldız zaman zaman da pedli iç çamaşırları giyip kalçalarının daha dolgun görünmesini sağlıyor.
Kardashian'ın nişanlısı Kanye West'in önerisiyle kalçalarını 21 milyon dolara sigortalattığı konuşuluyor.
Kim Kardashian birkaç yıl önce bu röntgen filmini ailece rol aldıkları TV programında seyircilere gösterip kalçalarında implant olmadığını kanıtlamıştı.
KALÇALARIM ESTETİK DEĞİL TAMAMEN DOĞAL
Kardashian, üç yıl önce de bir dergiye kalçalarıyla ilgili açıklama yapmıştı. Kardashian, Cosmopolitan dergisinin Avustralya baskısına verdiği röportajda "Kalçalarımla gurur duyuyorum" dedi. Yarı Ermeni olduğunu söyleyen Kardashian "Bu kalçalar da babamın ailesinden gelen bir özellik" dedi.
Kalçalarının normalden biraz büyük olduğunu kabul eden Kim Kardashian "Bu yüzden de daha fazla egzersiz yapmak zorunda kalıyorum" dedi.
Kalçalarını estetik operasyonla büyüttüğü iddiaları hakkında da "Bu son derece komik. Kalçalarım tamamen doğal, hiç estetik operasyon yaptırmadım. Bu halimle çok mutluyum" diye yanıt verdi.