Alıntı TEO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Soruya "Dogru söyle!" diye baslandiginda hemen cevap verirmis insan, "Gercekten dogruyu söyle!" dediginde duraksarmis cevabini verirken.

Sorularima duraksadigini yazarak (ki duraksarsan eger) basliyorum;

Gercekten dogruyu söyle,
1- Forumda "Iste aradigim biri!" dedigin var mi? (Isim vermeden ama ,simdi durup dururken forum calkalanmasin)

2-Yorgun argin eve gelirken ilk yapmak istedegin sey ne? Dusundugunu yapabiliyormusun?

3-Okudugun kitaplardan not aliyormusun ve uyguladigin oldu mu? (Ders kitabi haric) Hangi konu hakkinda ?

4-Ilkbahar kadar filizlenen, yaz kadar sicak, sonbahar kadar sisli, kis kadar soguk bir anini anlatabilirmisin.

5- Eger dudaklarin ince ise dolgun olsun diye masrafa girermisin? Alternatif olarak pek gecerli olan ucuz yoldan pet sise ile dolgunlastirmayi dusundun mu hic?

6-Cogu kadinlar calistiklari yerde mudurlerinin erkek olmasindan yana. Bunun bilincalti bir kiskanclik oldugu dusunuluyor. Sen ne dusunuyorsun bu konuda?

7-Kadinlara "Ev kadini mi yoksa Is kadini mi?" olmak istersin diye sorarlar. Erkege böyle bir soru sorulmaz.Icinden "Yok canim ! Niyeymis ? " gibi dusunceler geciyor mu? Aciklarmisin?

Simdilik bunlar. @hahahah Tesekkur ederim.

1. Forumda "Iste aradigim biri!" dedigin var mi? (Isim vermeden ama ,simdi durup dururken forum calkalanmasin)

İşin aslına bakarsan aradığım biri yok o yüzden “işte aradığım biri” demedim. Ancak hiç beklenmedik şekilde çok güzel insanlarla, kişiliklerle tanışma fırsatım oldu ve bundan dolayı oldukça mutluyum ;d

2-Yorgun argin eve gelirken ilk yapmak istedegin sey ne? Dusundugunu yapabiliyormusun?

Üzerimi değişmek, elimi yüzümü yıkamak ve 1 saat öylece uzanmak ;d Genelde yapamıyorum hep bir misafir telaşı olduğu için ;d

3-Okudugun kitaplardan not aliyormusun ve uyguladigin oldu mu? (Ders kitabi haric) Hangi konu hakkinda ?

Okuduğum kitaplardan not almıyorum; Kitabı okurken içine girdiğimden dolayı aklıma gelmiyor aa şu cümle güzel, anlamlı not alayım diye ;d Uygulamada oldukça kötüyümdür yine bildiğimi yaparım ;o

4-Ilkbahar kadar filizlenen, yaz kadar sicak, sonbahar kadar sisli, kis kadar soguk bir anini anlatabilirmisin.

Şuan için anlatabileceğim bir şey gelmedi aklıma ;d

5- Eger dudaklarin ince ise dolgun olsun diye masrafa girermisin? Alternatif olarak pek gecerli olan ucuz yoldan pet sise ile dolgunlastirmayi dusundun mu hic?

Üşendiğim için öyle bir girişimim olmaz ;d Dolgunlaştırmayı hiç düşünmediğim gibi ucuz yollu pet şişe ile dolgunlaştırmayı da düşünmedim ;d

6-Cogu kadinlar calistiklari yerde mudurlerinin erkek olmasindan yana. Bunun bilincalti bir kiskanclik oldugu dusunuluyor. Sen ne dusunuyorsun bu konuda?

Kadının doğasında olan bir şey hemcinsine olan kıskançlık, bende bu düşünceye katılıyorum ;d

7-Kadinlara "Ev kadini mi yoksa Is kadini mi?" olmak istersin diye sorarlar. Erkege böyle bir soru sorulmaz.Icinden "Yok canim ! Niyeymis ? " gibi dusunceler geciyor mu? Aciklarmisin?

Hayır “Yok canım ! Niyeymiş? “ gibi bir düşünce geçmiyor aklımdan. Toplumsal normlardan kaynaklı sanırım ;d