Neden bir kisi bir kac sunucuda bulunmak geregi duyuyor tek sunucu yetmiyor mu . Hangi ozellikler var ki bir baska sunucuda var digerinde yok.
Neden bir kisi bir kac sunucuda bulunmak geregi duyuyor tek sunucu yetmiyor mu . Hangi ozellikler var ki bir baska sunucuda var digerinde yok.
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
Bi yerde kafasına yatmayan sohbet edecek birini bulamıyorsa diğerine girebilir. "Burdan başka bi yere girmeyeceksin." kuralı insanları bulunduğu yerden uzaklastirir ve zorunluluk gibi görüp onu çiğnemeye kalkar. Ben öyle düşünüyorum. Açıkçası ben de girdim 3 sunucuya birden hangisinden keyif aldiysam orda kaldım hoş şu an tek birine bile 4 5 günde 2 saat giriyorum ama.
Kendi adima konusuyorum her insanin sahsi dusuncesi vardir. Ben baska sunucuya gidersem kendimi "ihanet etmisim" gibi hisederim. Bulundugum ilk ve son sunucuda irc.turkiyemerkezi.com de bana deger verildi ve gorev emanet edildi . Bunlari hice sayib baaka sunucuya gitmek ihanet olur. turkiyemerkezi.com ni diger sunuculardan eksik gormuyorum . Belki de burdaki kadar user aktivlik baska sunucuda yok ha sunu da deyim .eger eglencesine bakan macera keyif arayan sohbet etmegi seven biri olsaydim ve hic bir yetkim olmasaydi her seye gulub gecmesini basaran biri olsaydim farkli dusuncem ola bilirdi
Konu Siyahinci tarafından (23.Mart.2018 Saat 07:04 ) değiştirilmiştir.
Ben de tek bir sunucu kullanıyorum.Neden baska sunucularda işim olsun ki ;Doğrusu tek bir sunucu olmalı ve tüm yetkiler o sunucuya devrolunmasıdır.
ben zline yiyince gidiyorum genelde zline yoksa başka yerde yok ;q
mitniCk
Birden fazla yerde binden fazla kimlik olmak varken hemde girilmez diye bir kısıtlama da yoksa kimi ne ilgilendirir.s
Öyle 150 tane sunucuya girilmez doğru dürüst takılırsın bir yerde sohbetını yapar cıkarsın.Birinin diğerinden farkı nedirki ? Aynı anda bir sürü sunucu gezen kişiden şüphe duyarım..Net..
@Cedric sen de az degilmissin =))
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)