Muğla turunun dördüncü durağında Ortaca ilçesinde partililerle buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP seçim bürosunun açılışını yaptı.
Muğla programının dördüncü durağı olan Ortaca'da seçim bürosunun açılışını yapan Bahçeli, halka hitap etti. Bahçeli'den önce kürsüye çıkan Ortaca Belediye Başkan Adayı Recep Güneş, "Biz kendimizi yöneten olarak görmüyoruz, Ortaca'yı sizler yöneteceksiniz. İlkeli, dürüst ve şeffaf olacağız. Projelerimiz ile Ortaca'yı şaha kaldırıp, marka şehir yapacağız" dedi.
Bahçeli ise, MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve Ortaca Belediye Başkan Adayı Recep Güneş'e destek istedi. MHP'nin 45 yıllık bir deneyime sahip olduğuna işaret eden Bahçeli, "Bugün Ortaca Belediye Başkan Adayımız, değerli dava arkadaşımız Recep Güneş'i sizlere takdim etmekten gurur duyuyorum. Muğla Büyükşehir Başkan Adayımız, bilgili, tecrübeli ve değerli görevler üstlenmiş şuan Muğla'nın Ankara'ya göndermiş olduğu Milletvekiliniz Mehmet Erdoğan'ı sizlere takdim ediyorum. İki başkanımız birlikte el ele verip sizlere istenilen hizmetleri vereceklerdir. Ortaca'nın daha da gelişmiş, yaşanabilir bir şehir haline getirilip, kapısı herkese açık, herkese karşı kucaklayışlı bir yaklaşımla Muğla'ya hizmet etmek istiyorlar" dedi.