Tesekkur ederim ablam. Sen de iyi ki varsin. @BUDULGAN BOZKURT a satasmidim o da satasiyor karsilik verdim. Valla vahsi biri degilim korkma =)) sen de seviliyorsun ablam =)
Tesekkur ederim ablam. Sen de iyi ki varsin. @BUDULGAN BOZKURT a satasmidim o da satasiyor karsilik verdim. Valla vahsi biri degilim korkma =)) sen de seviliyorsun ablam =)
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
Sakin sessiz ve Çalışkan bir arkadaşımız. Gerek forum içerisindeki başarısı gerekse kişilere karşı davranışları beyefendice olan duruşunu sevdiğim ve bizimle bir arada olduğu için mutluluk duyduğum bir arkadaşım. Herşey gönlünce olsun @Eqe
Kendine özgü yazı stili ile halkın sevgisini kazanmış bir kardeşimiz Ege :d Zaman zaman uğraşırım onunla, hiç alındığını, kırıldığını görmedim.
Ego sahibi biri de değil. Doğal, sıcak kanlı, sevgi dolu biri. Onu tanıdığım için mutluyum. Değerlisin kardeşim :d
Forumda kendini hiç bozmayan,çok efendi,saygılı ve kibar birisi. :)
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
Eqe çok fazla sohbetimiz olmasa da seni burada görmek güzel hayatında herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.. Saygılarımla hoşçakal .d
@Eqe yeni olmasina ragmen cabuk kaynasan saygili efendi ilimli bi kisilige sahip bi arkadasimiz
paylasimlariyla yorumlariyla kalite bi insan iyiki katilmis foruma ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
iyi bir kardeşimiz efendi sakin çalışkan iy iniyetli umarım bu çizgide devam eder.
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
@Eqe naif kendine has bir cizgisi olan inancli yardim sever vede iyimser birisi :)
inanç ve sevgidir insanı ayakta tutan !
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)