Hepsini yok etcem, savcılığa beyanat da verin!
Seni bıraktığımın aksine çok, çok soğuk bir yerdesin !
Üff snne be slk.
Mesela çok da bi' yerimde ya !
Boş ver oğlum, siktir et lan her şeyi...Sana gerçekten değer veren birileri yok. Gerçekten gerçek olamıyorlar. Yalan, sahte her şey. Sen bile sahtesin. Artık sen de onlar gibisin. Sürekli yalanlar, sürekli boş laflar. Alıştın ortama tabii. Hiçbir şey eskisi gibi olamıyor. Ben bile eskisi gibi değilsem, hiçbir şey de olamaz zaten. Görünmez mi oldum ben acaba? Neden görmüyorsunuz beni?
Ya! Ben tüm günü bağırıyorum ama! Niye duymuyorsunuz beni?
Ben tüm günü yazıyorum ki, niye okumuyorsunuz beni?
Ben tüm günü susuyorum, neden dinlemiyorsunuz ben?
Beni duydunuz mu? Bağırınca kulaklarınızı tuttunuz mu? Tutmadınız mı? Neden?
Okudunuz mu yazdıklarımı? Anladınız mı peki? Ya neden?
Dinlediniz mi beni? E ama ben konuşmadım ki? Sustuğumu ne kadar dinleyebilirsin? Bir saniye mi? İki dakika mı? Üç saat mi? Dört gün mü? Beş hafta mı? Altı ay mı? Yedi yıl mı? Sekiz asır mı? Ya ne kadar ?
Gerçek şu ki, ben hiç kimim. Ben aslında sizin için hiç de önemli olmayan biriyim. Gerçek hayatınıza hiçbir katkım yok, hiçbir yararım, faydam, zararım veya etkim yok. Bu yüzden önemsizim ben. En az yazın giydiğiniz çoraplarınız kadar önemsizim ben. Umudum yok mu? Var... Bir gün belki önemsendim ? Bir gün belki gerçekten de birinin veya birçok insanın bana olan desteğini iliklerime kadar hissettim. Belki...
Ama şey, gerçekten beni anlıyor musunuz ? Ya da öyle mi sanıyorsunuz ? Düşündünüz mü hiç beni? Önemsizim tamam ama peki benim hakkımda ne düşündünüz de benim hakkımda yorum yaptınız ? Hiç beni hayal ettiniz mi? Nasıl hayal ettiniz? Yakışıklı mı? Çirkin mi? Uzun boylu mu, kısa boylu mu? Kilolu mu, zayıf mı? Burnum ne kadar ? Kulaklarım ? Çenem çok uzun muydu yoksa kısa mıydı? Sakallarım var mıydı? Bunların hepsini okurken bir şeyler hayal ettiniz mi en azından? Ettiyseniz nasıl ettiniz? Ve onları neden öyle düşündüğünüzü düşündünüz mü hiç ?
Pekala, bunları yaparken siz beni mi hayal ettiniz? Yoksa sizdeki "ben"i mi? Beni nasıl biliyorsan öyle de görüyorsun. Kötü mü biliyorsun beni? Sevmiyor musun? Bu yüzden mi çirkin hayal ettin? Ya da beni seviyor musun? Hiç değilse ufak da olsa hatrım var mı? Bu yüzden mi beni "iyi" hayal ettin? Çok mu soru sordum? Bıktın mı? Ben bıktım...
Düşündüğünüz kişi ben değilim. Ya beni birine benzettiniz ya da sizsiniz hayal ettiğiniz. Veya ben yanıldım. Evet, olabilir çünkü ben insanım.
Düşündüğünüz kişi ben değilim. Ya beni birine benzettiniz ya da sizsiniz hayal ettiğiniz
bu bir haykırış ama bu cümle çok güzel...
Belki yalancı, belki dürüstüm ama en fazla kendime küstüm.
Gelen sinirleniyor, giden sinirleniyor. Bildiler bilmediler konuşuyorlar. Seni çok seven, senin de çok sevdiğin insanlar olunca bir şey diyemiyorsun. Acı sözler söyleniyor her gün. Acı sözler artık acıtmıyor da gereksiz bağırmalar, tavırlar, konuşmalar sürüyor saatlerce. İnsan haliyle bıkıyor. Biri geliyor tüm suçu herkese atıyor. Küfür edildiği de oluyor. Diğeri geliyor suçu herkese atıyor gene. Tüm gün bu, boşuna olan kızgınlıklar. Gereksiz laflar, anlamı olmayan küfürler. Böyle işte tüm lafları da yutmak zorundasın. Yazıyom ki içimi dökeyim. Çünkü yazmasam içimde fırtınalar kopuyor. Yazarak sakinleşiyorum. Çok mu çok berbat durum.
İçten içe sinir yeyip bitiriyor beni. Göğsümden yükselen bir sinir var. Her yerime ağrı vuruyor. Çok zor dayanıyorum her şeye. Çıkıp bir daha da dönmemek isterim. Hiç mi hiç dönesim yok. Bunu belki herkes söyler ama ben ciddiyim. Bıkkınlık beni öldürecek seviyede. Şimdi daha öğlen. Akşam olacak, asıl kıyamet o zaman kopacak. :) Sinirden gülüyorum yazarken.
Hayat anlamsız, kuşlar ölüyor.
Ulan bir görseler acır inan halime, şu kahpe dünyanın o manyak 7 milyar insanı.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)