Ve sen elimi tutup bunları aşar mısın ?
Dört saat uykuyla on iki saat boyu baş ağrısı.
Yanında olsam belki böyle olmazdı bu ağrı.
A pardon artık yapmıyorum aşk şarkısı.
Hepsini yok etcem, savcılığa beyanat da verin!
Seni kim vermiyor, hangi kodumun piçi?
Şşş, ben yine buradayım. Bu sefer daha sert mi daha dert mi bilemiyorum çünkü sokakta gezen bebek arabalarına imreniyorum.
Ruh biraz yorgun, bacaklarım çok ağrıyor çünkü çok gezdim. Bugünkü gezmede biraz daha yalnız hissettim, yanımda bir değil iki arkadaşım vardı halbuki.
Sayı arttıkça kalite düşer, ben sayıyı arttırdım ve kaliteyi düşürdüm. Değer vermek nedir unuttum, sevmek nedir..bilemiyorum. Aşk, kalbin çarpmasını dahi unuttum. Tüm değerlerimi kaybettim, kendime koyduğum kuralları yıktım geçtim. Onca insan, onca tartışma, kavga, sinir. Gereksiz özlemler, gereksiz tüm her şey. Çok aptalca bir yol tuttum. Yol bitti artık sanırım ve ben yalnızım. Çünkü sileceğim çoğu kişiyi yine. Kendi başıma hep iş açarım, hep dert edinirim ben. Acılarımdan güç alırım.
Şimdi ben önümü göremiyorum lan ne yazdığımı dahi düşünmüyorum. Amaç sade iç dökmek ve biraz dert edinmek. Artık anlamıyorum ben neyim kimim ne istiyorum neden böyle yapıyorum ne yaptım ya da ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Görmeyeceğim kimseyi istemiyorum sikikler siktirin gidin be. En sonda sıyırdım kafayı. Yaptım işte alın aynı sizin gibiyim. Sizden bir farkım yok. Ben normal aklı başında olan bir deliydim ancak artık değilim sizin gibi aptal ve sokuklardan pek farkım kalmadı. Mutlu musun, ha? Kodumun evladı.
Birinden özür dileyeceğim, hiç ona layık olmadığım için. Her zaman klavyeye tecavüz edip de onu asla anlamayacak olacağım için özür diliyorum. Ama emin ol ben herkesten çok sevdim seni. Bak şu an dinlediğim şarkıdaki gibi "şeytanın kurana nefret ettiği kadar seviyorum seni." O kadar.
Kafamdakiler susmuyor, kafamda olan bin bir türlü o*rospu çocuğu susmuyor. Ama yine özür dilerim. Küfür ettiğim için değil, yanlışlarım için ve de kafamdaki palyaçoları susturamadığım için.
Benim masumluğumu elimden alanların anasını seveyim !
Und ich bete zum Herrn,
dass er mich zu sich nimmt,
dass ich bei dir bin,
damit wir wieder vereint sind
Hali hatrı soranlara çok yok derdim ,
Şu bağımlısı olduğum hapları bana doktor verdi !
Kahretsin sanki düşünmekten şu an patlatıyorum aklı !
İnanmazsın ama sanırım atlatıyorum tatlım ..
Bilirsin duvarlarla konuşmaktır anlamsız ..
Bir gün duvarlardan cevap alırsan beni anlarsın ..
Kafamda binlerce ses derken tam susuyorum ,
Her sabah kan kusuyorum ...
Beynim allak bullak gün geçtikçe her şeyi unutuyorum ..
Yüzümü güneşe astım da gözyaşımı kurutuyor mu ?
İntihara meyil eden ruh dereye bakar ,
Bu böyle nasıl gider söyle nereye kadar ?
Ailem artık katlanamıyor şu halime..
Ellerinden gelen tek şey dua yine ...
En zirveden bakmaktayım şuan dibe ..
Ölmek için bir adımda çekiliyor sular yine !
Boş bulundum.Fena kitlendim dile getirmeye gerek yok kötü duyguları...
Müsadenle burada paylaşmış bulunuyorum @Lukasz kardeşim.
Kulağımı çınlatan canın cehenneme!
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)