Hala yaşayabiliyorsanız şükredin.
Sevdiniz mi ? Aşkınızın değerini bilin. Hissettiklerinizin değerini bilin. Kalbinizin saçma salak durduk yere çarpmasını sevin. Aşkı sevin, aşık olduğunuz kişiyi sevin. O zamanları sevin. Sevin..
Ayrıldınız mı? Bitti mi? Acınızı çekin. Geçiştirmeyin. Acınızı basbayağı çekin. Acıyla yaşayın. Hala müzik dinlerken onu hissedip, üzülebiliyorsanız sevinin. Birini ona benzetince o aklınıza gelince üzülüyorsanız yine sevinin. Gecenin birinde aklınıza mı geliyor? Üzülüp ağlıyor muusnuz? Değerini bilin.. Hala bir insan için üzülebiliyorsanız bunun değerini bilin.
Hüzün, üzüntü, keder bitti mi? Yine sevmeye çalışın. Bu bir insan veyahut doğa olabilir. Ağaçları sevin. Kuşları sevin. Dağları sevin. Bulutları, gökyüzünü sevin. Tanrıya inanıyorsanız onu ve onun yarattıklarını sevin.
Bunları yapabiliyorsanız şanslısınız. Gerçekten. Kendinizi tamamen kapatıp insanlıktan çıkmayın. Bir şey hissetmemek kötü. Hiçbir şey hissedemiyorsun. Birisine üzülemiyorsun bile. Birine yardım ettim ancak neden ettim bilmiyorum. Yine olsa yine ederim. Neden mi? Yine bilmiyorum. Mutluluk yok. Sevgi yok. Aşk yok. Üzüntü yok. Keder yok. Sevgi vs. hiçbir şey yok. Duygu denen şey hiç mi hiç yok ! Hiçliğe yaklaştım sanırım. Sadece bazı kalıntılar var, bir çocuk sevmek, kendime üzülmüş gibi olmak, kötü hissetmek...
Üç hali anlattım, dördüncüyü düşünmeyin bile bence. Üç haliniz için şarkı paylaşcam. Dinleyip dinlememek size kalmış. :)
Bunları keyfinize göre seçebilirsiniz, ben karar veremedim. :)