Yapamıyorum, yaşayamıyorum artık..
Yapamıyorum, yaşayamıyorum artık..
Dün gazdan zehirlendim. Ve o sırada kendimi toparlayamazken, başım dönüyorken, dilim uyuşmuşken, kusacakken ve babama çarpıp ona tutunana kadar aklımda tek bir şey vardı;
Nasıl yaşarım?
Hiç korkmadım. Hiç üzülmedim de. Neredeyse korktuğumu düşünecek akılda bile değildim. Aklımda tek şey vardı ne yapayım da yaşayabileyim. Ama bunun da nedeni yoktu. Bilemiyorum ama yaşamak istedim. Son yazdığımdan sonra bu garip oldu.
Bir gün bir kızım olacak, her kızdan güzel.
Bir gün bir oğlum olacak, her erkekten güzel.
Yine döktürüyorsun be :))
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Canı olduklarımı kaybettim ben. Kim için en değerliydisem onları yitirdim ben. Sonuç ruhen yalnızlık. Çevremde belki çok insan var. Belki hiç sıkılmıyorum. Belki hiç boş zamanım olmuyor. Belki hiç üzülmüyorum. Belki hiç yalnız kalmıyorum. Fakat içten içe bir yalnızlık var. Kötü bir şey bu. Kimse için sık sık hatırlanan olmamak.
Bölünmüş gibiyim, herkeste bir parçam kaldı. Her yaşım birinde kaldı. Her saatimi bir şeyler çalıyor. Herkes hırsız ve benden çalıyorlar ancak suçlu da benim.
Ancak iyi ki ailem var. İyi ki.
"Artık severiz de, dün gibi gelmez tadı.
Artık ölsek de, faydası yok kalmaz adı.
Artık ne yapsam da, dün gibi olmaz tadı." :)
Hepsini yok etcem, savcılığa beyanat da verin!
Zaman geçiyor. Geçse iyi de, uçup gidiyor. Yıllar geçti saçmalıkların başlangıcından. Bugün bakıyorum da bir sorunum kalmamış. Tabii gene var ancak artık kafaya takacak kadar değil. Neredeyse dert ettiğim her şey ama her şey geçti gitti. Dinlenmeye devam ediyorum hala. Hiçbir aksiyonun başlamasına izin vermiyorum. Aslında yazacak pek bir şeyim yok. Fakat canım yazmak istedi. Bu sıralar sessiz sinemayı oynuyorum. Ancak bilmediğim şey var, ben sessiz sinema mıyım yoksa oyuncu mu!?
İçim sıkılıyor. Arınmak, temizlenmek istiyorum ama nasıl ? İstemiyorum artık kimseyi. Kimseyi istemiyorum. Yaklaşmayın bana. Artık tek başıma gezmek istiyorum. Tek başıma oturmak istiyorum her yerde. Tek yaşamak istiyorum. Kimseyi kaldıramam bu saatten sonra. Her şey çok iyi gibi fakat bir o kadar da değil. Ben neyim, niye böyle istiyorum, neden böyle oldum bilmiyorum. Yalnızlık istiyorum. Sokaktaki köpeğin yaşadığı yalnızlığı.
"Belki suçlu olan birileri vardı ama babasız kalan çocukların hepsi masumdu."
- Şanışer
İyi misin ? Ben iyiyim. Bilirsin, sessiz bir sinemayım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)