Bitkisel Receteler
Akciğer Kanseri İçin Bitkisel Reçeteler
Bilgiler :
EĞİR KÖKÜ: Eğir kökü kaynatılır, civanperçeminin haşlanmış suyu ile beraber içilir. Eğir kökü ağızda çiğnenir.
MERCAN KÖŞK: 1 bardak kay nar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. Mercan köşk toz haline getirilir, günde 3 defa 1-3 gr içilir.
EBE GÜMECİ TOHUMU: Ebe gümeci tohumu 16 kilosu kaynatılır. İçerisine 500 gr ezilmiş tohum konulur. 1 saat kaynatılır. Sabah, öğle, akşam yemekten 1 saat evvel 1 bardak 1 çorba kaşığı şekerle tatlandırılıp içilir. Balla tatlandırılmaz ameliyat olunmamışsa 2 aylık tedavi kafidir. Ameliyat olunmuşsa 4 ay devam edilmelidir.MERCAN KÖŞK YAĞI: Mercan köşk yağı günde 3 defa 1 damla şekerle alınır.
KEKİK: 1 bardak kaynar suya, 2-3 gr kekik konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir. Kekik toz haline günde 3 defa 1-4 gr içilir.
SATER: 1 bardak kaynar suya, 2-6 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SOYA FASULYESİ: Soya fasulye si ılık suya ıslatılır, 1 gece bekletilir, süzülür, kavrulup yenilir. (Kanser riskini önler).
CIVANPERÇEMİ: 1 bardak kay nar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
KAYISI ÇEKİRDEĞİ: Acı kayısı çekirdeğinden günde 3 defa 3'er adet yenilir. (Akciğer kanseri olan bir hastaya doktorunun yazdığı reçete ile Amerika'dan getirtilen ilacın acı kayısı çekirdeğinde bulunan amigladin maddesinden imal edildiği görülmüştür.)
ÖKSE OTU: Taze ökse otu sıkılır, suyu içilir.
KEDİ NANESİ: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.