Bitkisel Receteler


Bağırsak Nezlesi İçin Bitkisel Reçeteler

Bilgiler :



SİNİR OTU YAPRAĞI: 1 bardak kaynar suya, 10-20 gr taze veya kuru yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir, aynı miktar 5-10 dk kaynatılarak da kullanılabilir.

Taze yapraklar sıkılır, elde edilen sudan günde 3-5 bardak içilir.

ITIR ÇİÇEĞİ: 1 bardak kaynar suya, 1 kaşık bitki konur, 10 dk bekletilir, 1 günde 3-4 defada tüketilir.

PİÇ KENEVİR: 1 bardak kaynar suya, 1 kaşık dövülmüş kenevir konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bardak içilir.

ZUFA OTU: 1 bardak kaynar su ya, 3 gr yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.

PAPATYA: 1 bardak kaynar suya, 2 gr papatya konur, 10 dk bekletilir, sabah aç karna 1 bardak içi lir.

ÇOBAN ÜZÜMÜ YAPRAĞI: 1 bardak kaynar suya, 10 gr yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.