- eksi LİFE İS DRUNK gene yarmıştır -
ben çok tırsak adamım, kendi gölgemden korkarım. korku sinemasındaki tüm klişe öğelerden götüm atar. oyuncak bebek, palyaço, psişik çocuk, ip atlayıp şarkı söyleyen küçük kızlar, yatağın altından çıkan el, öteki dünyayla iletişim ve aklınıza gelebilecek her şeyden ödüm kopar. 100 kilo halimle ceninpozisyonuna kıvrılıp izlerken buluyorum kendimi korku filmlerini. bu sektör için bulunmaz bir nimetim adeta. paris hilton'un ölmeyi bile beceremediği filmde ben yenecek tırnak bırakmadım elimde. ancaaaak... gel gör ki bu mal aileyi görünce nevrim dönüyor. korku sinemasına olan inancımı kaybediyorum, canım sıkılıyor, ruhum daralıyor, filmle ilişkimi koparıyorum. zaten bu geri zekalılar filmin başında şahane bir eve taşınırlar her zaman. "alla alla bu niye bu kadar ucuz?", "şu komşu niye geceleri dik dik bakıyor?", "aaaa bu kolinin tavan arasında ne işi var?", "lan o kapı niye kapandı birden?" derken bir süre geçer ki bana kalsa tüm bunlar bile taşınma için geçerli sebep de şahane, 3 katlı eve taşınma heyecanına veriyorum. fakat günler geçiyor. artık evde silüetler görmeye başlıyorlar. gece yatarken ayaklarından çekerler, başka odalardan gıcık gıcık gülerler, mis gibi yeni evin duvarlarını kanla boyarlar, eşyaları oradan oraya çarpa çarpa kırarlar v.s.
peki tüm bunlar olurken bizim mal aile napıyor? hiçbir şey olmamış gibi kahvaltı ediyorlar sabah. vay efendim "dün gece çok garipti jennifer", vay efendim "mike, bizim bu oğlan geri zekalı mı acaba? kanlı, şeytanlı resim yapıp duruyor", vay efendim "burada yolunda gitmeyen bir şeyler var galiba" falan. e günaydın embesiller! bak bak mal değneğine bak! yolunda gitmeyen bir şeyler varmış, gece çok garipmiş. lan ben evde rüzgardan kapı çarpsa korkudan yerimden sıçrıyorum. adamın ayağını gece hayaletler gıdıklıyor neymiş gece çok garipmiş. davarın çocuğu banyo duvarında azcık nemden iz olsa ortalığı yıkar ama duvarda eşek kadar "ölüm" falan yazıyor neymiş yolunda gitmeyen bir şeyler varmış.
lan olm "xkerim böyle evi taşınalım başka yere" desenize. paranız yoksa hiç mi akrabanız, eşiniz, dostunuz yok, böyle böyle oldu diye anlatsan seni kapıda mı koyacaklar? biz evde hamamböceği görünce ailecek evden kaçıyoruz adamların ****** hayalet elliyor hala tutturmuş ev de ev. kalk git arabada yat lan ayı!
taşınsanıza olm, değer mi lan yanarsa yansın peşinatın, mortgıçın batsın lan! yayla gibi evde cinle, periyle köşe kapmaca oynayacağına kutu gibi evin olsun, huzurun olsun boşver. lan zaten o eve nasıl taşınıyorlar onu da anlamıyorum. evin hanımı ne zaman baksam evde veletlerle ilgileniyor. tek adam çalışıyor onun da eline kaç kuruş geçtiği belli. hangar gibi eve nasıl yetiyor o para? kesin bir boklar karıştırıyorlar zaten. haram, zıkkım parayla böyle olur işte ****** hayalet de eller, çükünü şeytan da koparır. oh olsun!
not: remzioğlu nakliyat... niğde'den tüm dünyaya... taşımak bizim işimiz since 2014
life is drunk
Devamında gelen Entry’lerde bir o kadar iyi:
· o ev ürkünçlü olduğu için ucuzdur. misal bana şimdi beşiktaş merkezde 100bin tl'ye cillop gibi üç katlı evi satsalar, bırak ürkmeyi eşyalar havada uçsa çıkmam lan. bu zamanda o paraya o evi nerden bulucan bilader?
ha banyoda arkamdan elinde bıçakla gelirlerse o zaman topuklarım götüme vura vura sahile kadar bile koşarım o ayrı.
· neden şaşırıldığını anlamadığım durum. lan it sen bugün 3 katlı bir ev kaç para biliyon mu? adam krediye girmiş, kefil göstermiş, bir ton nakliye masrafı yapmış. ayrıca kahvede arkadaşlarına telefondan evin fotolarını göstermiş, onlarla dalga geçmiş "çok ucuza buldum siz daha apartman dairesinde oturun kerizler" demiş. çocuğun okul taksidi, kredi kartı borcu, karının kuaför parası derken adamın elinde avucunda bişey kalmıyor ki. şimdi bu şartlar altında evde paranormal olsa ne olur lan? ben o hayalete bela olurum götünden kan alırım onun. yok öyle başkasının evinde hortlaklık. efendi efendi çayını içsin xtirsin gitsin.
· Para Verdim Ölsem De Taşınmam
· ev sahibiyle 1 yıllık kira sözleşmesi yapmışlardır. depozitoyu yakmak istemiyorlardır.
· ya bodrum katta ya da çatı katında eski tozlu eşyaların olduğu bir oda var. taşınmıyorlarsa bari o odayı temizletsinler. o oda büyük sıkıntı.
· eceline susayan ailedir. bir bunlar böle mallıklar yapar bir de teen slasherlarda orman vb yerlerde ayrı ayrı yollara giden ergenler. o evde de durmam, milliet ormanda/evde hunharca kesilirken tek başıma bir yere de gitmem.