Neyse siyaset tartışmayacam. Hayırlısı olsun ülkemiz için.
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
Ülkemiz için hayırlı olsun..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Meral Aksener'i secime sokmamak icin yapilan bu oyunda, bir bayandan titreyerek korkanlari kiniyor, bu koltuk sevdalisi korkaklara bu korkuyu verdigi icin meral hanimi tebrik ediyorum. bravo cesur yurekli kadin. Devletimizi artik kadınlar yönetsin erkek olarak biz beceremiyoruz, oyun içinde oyun oynamaktan birbirimize çomak sokmaktan baska birsey yapmıyoruz. Devlet dairelerinde taşeron kalktı memur veya kadrolu alacağız diyip milleti işe aldınız ne oldu? adamlari teker teker gonderiyorlar 2 3 ay sonra alacagiz yetkimiz yok ,iznimiz yok, o yok, bu yok, bilmem neyimiz yok. yokkkk yokkkkk yokkkkk hiç birşeyimiz yok Eyyyy Erdoğan..
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Ulkenin bekâsı için hayirlisi neyse o olsun.
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Ülke çıkmaza girmiş, ekonomi bataklığa batmaya devam etmektedir. sayın dünya liderimiz gerekli kararları alamadığı için erken seçime onay vermişmiş. oysa aynı gün oHal 7. kez uzatıldı. Merak ediyorum kanuni'de senin kadar yetki var mıydı? Mete senin kadar astığım astık kestiğim kestik miydi? Bıktık artık yapamıyorsun, insanlara kin ve nefret aşılamaktan başka bir şey yapmadın. Hanedanını al ve git. Bize bunu layık görenleri Allah kahretsin.
Milletimize hayırlı olsun inanıyorum ki geleceğimiz iyi olacak.
keşke öyle olsa. ama ben son treni kaçırdığımızı düşünüyorum
Halk iradesi son sözü söyleyecek neticede..Bu ülkede bir istiklal ve istikbal mücadelesi veriliyor... Halk bunun bilincinde.. Halkın iradesi karşısında paniğe kapılmaya gerek yok bence..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
15 Temmuz’dan sonra sayın Bahçeli ne dediyse sayın reyis tamam dedi, ağzından Ne çıktıysa okey yapalım düne kadar en ağır eleştiriyi Bahçeli yapıyordu Ne oldu? Bırak Allah’ını seversen hepsi propaganda hepsi oyun seçimlerden sonra AK kara belli olur, gerçi değişende pek bir şey olmayacak.
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)