öyle olacak diye umut ediyorum
öyle olacak diye umut ediyorum
İyi parti için çok önemli bir seçim olacak. Eğer barajı geçerse ki geçer diye düşünüyorum muhalefet olarak siyasi hayatına başlayacak. Yok baraj altı kaldı ve istediği oyu alamazsa gerçekten işi zor. Sp gibi BBP gibi bir parti olur gider. .(Meral AKŞENER her ne kadar eski bir siyasetçi olsada insanların gözü kapalı güvenebileceği bir siyasetçi henüz değil, güven sorunu mevcut) Ayrıca sosyal medyada Meral Akşener başkan olacak geliyoruz felan lafları çok iddialı. Ben başkan olacağını sanmıyorum. Çünkü ilk turda Chp'yi geçemez. Olurda Akp ilk turda % 50 üstü alamazsa 2. tura kalırsa İyi parti seçmeni ister istemez Chp-Hdp adayına oy verecek. Bu yüzden Chp adayını çok iyi seçmeli. Giderde kürt tabanlı milliyetçilikten Atatürk'çülükten uzak bir aday gösterirse 2. tur başlamadan biter. Her ne olursa olsun herşey AKP aleyhine gelişecek pek birsey umut etmemek gerekiyor. Burda diğer arkadaslarada sesleniyorum.. AKP yi bu kadar yere vuruyorsunuz veya laf soyluyorsunuz nasıl oluyorda bu durumlara geliyor ben cidden cok sasiriyorum.. Şurdan 2 3 kişi çevirsem AKP düşmanı ama adam %45+ larda geziyor bir turlu anlamıs değilim. Az kaldı hayırlısı olsun..:))
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
hoydaaaaaaa
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)