Kalbi güzel, kendi güzel ..:) Sevdiğim, çok değer verdiğim ve duruşuyla, enerjisiyle, mutluluk veren arkadaşımız..:)
Hadi @JuLieni bana anlatın..
Kalbi güzel, kendi güzel ..:) Sevdiğim, çok değer verdiğim ve duruşuyla, enerjisiyle, mutluluk veren arkadaşımız..:)
Hadi @JuLieni bana anlatın..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
@JuLien ince ruhlu,duygulu,karakterli,sevgi dolu,saygılı,değerli bir arkadaşımız.
@JuLien o forumun Julişşii sevecen katılımcı uyumlu ve espirili kızçesi.. hayatında bol şanslar fıstık...
@JuLien kendine has bir tarza sahip eğlenceli hoş sevimli insana enerjisiyle enerji veren bir kişilik sevdiğim hatunlardan biri
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
@JuLien yorumlariyla gulumseten kaliteli kisiliyle kendini sevdiren arkadasimiz
Konu aylecA tarafından (10.Mayıs.2018 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Kendine has tavırlarıyla göze çarpan, gülmeyi güldürmeyi seven esprili, açık sözlü biri gördüğüm kadarıyla.
Hep buralarda ol @JuLien seviliyorsun.
Ayy çok teşekkür ederim efenim utandırdınız çokta mutlu ettiniz bende hepinizi çok seviyorum teker teker teşekur ederim guzel duşunceleriniz için sizde iyiki varsınız yaaa çook mutlu oldum şimdi @BUDULGAN BOZKURT :$
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
@Julien Forumumuzun neşesi olmazsa olmazlarından. Sıcakkanlı ve samimi tavırları ile geldiği günden beri herkes tarafından sevilen biri en çok sevdiğim yönü ise bazen fazla açık sözlü oluyor yorumları ile yüzümdeki gülümsemeye sebep oluşturabiliyor ;$
Eski tanıdıklarımdandır. Çok iyi niyetli ,zeki ve ailesine ziyadesiyle bağlı ve saygılı biridir. Yüzünde nur var dediklerimden :) .. Temiz yüzlü . Narindir. Güzeldir. Çok fazla övmeyim şımarmasın @JuLien :))
Kimse GöLgesinin Bedeni oLamadı . . .
Sevginize ve sözlerinize layik olcam insallah Allah utandırmasın (amin ;s
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 20 misafir)