@JuLien çok neşeli ve enerjik birisi :) Esprili yorumları var. Özellikle gidip okuyorum keyfim yerine gelsin diye:)
@JuLien çok neşeli ve enerjik birisi :) Esprili yorumları var. Özellikle gidip okuyorum keyfim yerine gelsin diye:)
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
@JuLien mmm oy kurban olurm seni verene benim canimm canimm kardesimm canimin taaa içi çok şanslıyım kuzenim olduğun icn seni cok seviyorum kalbi kendi guzel melegim
Sevimli ve tatlı espriler yapan kırmamaya özen gösteren bir kardeşimiz:)
.
Teşekkur Ederim arkadaşlar hepiniz yeri ayrı benim için değerlimsiniz
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Forum içersinde kişilere yaklaşımına zaman zaman mizah katan ve bunu iyi bir şekilde sunabilen,
Sıcakkanlı ve samimi tavırları ile forumda herkes tarafından sevilen,
duyarlı ve eğlenceli bir yapıya sahip olan güzel yürekli bir arkadaşımız.
yüzünden gülümseme hayatından mutluluk hiç bir zaman eksik olmasın @JuLien
JuLien, JuLien duygusallığın diz boyu olduğunu düşünüyorum, insanlara yaklaşımın sıcaklığın ve uyum sağlaman cabası. Espri kabiliyeti yüksek bir kardeşim. Allah gönlünü, nasibinden başkasıyla yormasın..
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Elimden geldiği kadar insanlara iyi davranmaya gayret göstersem de haketmediklerini düşünüyorum içimdeki olmayan benliğimi (zıvanadan) çıkartıyorlar. Bazen buraya girmeye lanet okuyorum... amac ne? niçin burdayim?
Üç beş kendini bilmez için bu kadar strese değermi?
Söyleyecek cok şey var..
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Zaman geçtikçe, onun için söylenenlerin doğru olduğuna kanaat getirdim tüm bu özelliklerin tamamen kendisi ile özdeşleştiğini düşünüyorum. Bu güzel özelliklere mukabil, her yönüyle ilham veren kişidir kendisi. Bu yüzden iyi ki tanıyorum seni @Julien..
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)