@Lady çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için. Sağolun , varolun. İyi ki varsınız.
@Lady çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için. Sağolun , varolun. İyi ki varsınız.
@AşKo mucu mucu =))) teşekkür ederim canım,çok kibarsınız.
Kesinlikle çok ağır çok hanımefendibir insan henüz kendisiyle resmî bir tanışmamız yok ama onun gibi bir hanımefendiyle aynı platformda yazmak çok güzel
saygılar.
Konu Persli` tarafından (11.Mayıs.2018 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
.
Hanimligini mutavaziligini çok hissddiyor yorumlarını da keyifle takip ediyorum nice birlikte guzel forumlarimiza birlikte insallah :)
Birebir tanışma fırsatımız olmadı henüz.
Nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen, hanım efendi, duru ve olduğu gibi görünen biri.
İnsanlara karşı yaklaşımını çok güzel ve samimi buluyorum.
Birde diğer nicki daha güzeldi sanki yada öyle alıştım görmeye :)
Her şey gönlünce olsun
@Huma teşekkür ederim.Çok zarifsiniz.Keyifli forumlar hep birlikte inşallah.Seviliyorsun =)
@Freya teşekkür ederim sağolun. İnşallah birgün birebir konuşur,sohbetimiz olur. Gönlümden geçen sizlerle daha uzun ömürlü güzel forumlar olması dileğimdir.Sevgilerimle...
Kendisini biLen Agir BasLi... Cok Mutevazi... Iyiki Varsin Iyiki BIzimLesin... :)
@Eqe çok teşekkür ederim.Çok sevdim sizleri.Oldukça saygın bir yer inşallah hep birlikte burdayız. Sevgiler.. .Saygılar...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)