hersey senin mutlu olman için @Secure
hersey senin mutlu olman için @Secure
Öncelikle bu konu açılala çok olmuş ve ben nasıl goremedim şuan kendime çok kızıyorum
Çok hanım ve çok sevilen sıcak kanlı kimseyi kırmamaya özen gösteren ve tarafımca çok sevilen birisin Iyiki burdasin ve bizimlesin gercekten çok sabırlısın her konuda moralim bozukken bile tebessüm ettirebiliyor bana tahammül gösteriyorsun ve en önemlisi huma kadar olamasada seni cok seviyorum
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
@JuLien immm canım teşekkür ederim düşüncelerin için herkesin yeri ayrıdır tabii ki.Ben de seni çok seviyorum.öptüm.
Çok kısa zamanda forum veya sunucuda kendini sevdiren, anlaşamadığı bir insan olmadığı gibi geçinmediğin insanda yok. Duygusallığın ve alçak gönüllülüğün, yazdıklarınla düşündüren birisisin. Her şey gönlünce olması dileği ile.
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
bir evin bir kac diregi vardir direklerin saglamligi rengi vs..insana guven verir...yaslanirsin süpheye düsmeden hep..securede bana bu hissi veriyor forumda
olgunlugu ile tebessümleri ile paylasimlarindaki dolgunluklarla...dilerim ömrün tebessüm ve huzur icinde gecer forumdada seni hep görerek tabiki @Zoe :)
inanç ve sevgidir insanı ayakta tutan !
geldiğimden bu yana yanımda olan bir meleksin sen
varlığın için çok tşk ler
duruşuyla yaptığı yorumlarla iyi niyetli biri oldugunu sanıyorum
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)