geçmiş olsun eşşek sipasi :(
geçmiş olsun eşşek sipasi :(
Gecmis olsun
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ;( en kısa zaman'da sorunsuz şekilde dönersin
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
@Erva’mm fıstığım Rabbimden acil şifalar diliyorum en kısa zamanda iyileşip aramızda olmanı diliyorum birtanem.Dualarım seninle seviliyorsun:*
herhangi bi sorununuz olduğunda benimle iletişime geçmeyin benim problemim değil geçmiş olsun
mitniCk
Geçmiş olsun kardeşim, bol dinlen tekrar aramıza dön.:)
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Benim bildiğim 4 gün önce hiç bir şeyim yoktu sabah bir kalktım burnum akıyor dedi fakat Burun akıntısı normal değil çünkü 1 günde 5 rulo havlu kağıt tüketiyorum dedi bundan sebep gözlerinede vurmuş gözlerinde de yaşarma oluşmuş ve balon gibi şişmiş herneyse doktora gitmiş alerjik olmayan burun iltihaplanmasıymış şayet verdiği ilaçlar etki etmez ve akabinde sürekli kendini tekrarladığında ameliyat demiş. yani ben kendisini aradığımda kamerayı açtığında gerçekten çok kötü durumdaydı sesleri dahi çok kötü allah inşallah şifasını verir tez iyileşip sağlığına kavuşur
Amin inşallah @Erva çok geçmiş olsun tekrar Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah sen sağlığına kavuş biran önce
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)