Geçmiş olsun @Erva mm umarım ilaçlarla düzelir
Geçmiş olsun @Erva mm umarım ilaçlarla düzelir
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Aminn :( hastalikla imtihan cok kotü Duşmanıma vermesin
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Çok geçmiş olsun @Erva bir an önce iyileşmeni bekliyoruz.
Gecmis olsun @Erva'mm en kisa zmnda insALLAH sagligina kavusursun 🌹🌹😘
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Geçmiş olsun @Erva Lütfen çabuk iyileş ALLAH yanında olsun
Geçmiş olsun @Erva ameliyata gerek kalmadan acil sifalar dilerim.
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Allah yardımcın olsun kuzum. Acil şifalar dilerim. İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Seviyoruz seni
Makyajı, ojesi, ayakkabısı, elbisesi uysun diye saatlerce düşünen bir kadın, sana aşık olmaya karar vermiş; Zahmet olmazsa bi sev, bi sarıl...
Allah Allah o nasil birsey ya ilk defa duyuyorum bende sandım mevsimsel birşey hani kisasureli gecici birsey durum bayagi ciddiymis meger :s valla cok uzuldum burunla ilgili daha önceden de bir sıkıntısı vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam belki de etkisi oldu onun çok büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin tez zamanda inşallah🙏
Foruma girince dedim sanırım kıyamet koptu neyse ki değilmiş :p hepinize tek tek teşekkür ederim iyi ki varsınız yani bugün kalktığım da "oha iyiyim" diye tepki verdim kendime hatta rüya sandım çünkü ömrümce böyle bir şey yaşamamıştım ömrümden ömür gitti diyebilirim hatta bugün doktoruma espri dahi yapabildiysem iyileşiyorum demektir sanırım bu ;d beterin beterini çok şükür atlattım ufak tefek halsizliktir baş ağrısıdır Boğaz şişliğidir geriye bana bunlar kaldı bunlarda zaten 1-2 güne düzelir gider çok şükür Allah’a kendime maşallah diyim de yine sapasağlam girdiğim yataktan cenaze gibi kalkmayım ;d tekrardan hepinize çok teşekkür ederim seviliyorsunuz ;*
Çok geçmiş olsun Patron.
Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)