Yüreğimin yangın sebebi
Kıvılcımı,yangını,körüğü;yokluğunu anca bu şekilde ifade edebileceğim.Aşkı ile kırıp asşkı ile canlandıran adam ..Can verirken sevgin vermez oldu artık sulanmayı bekleyen ağaçlar gibiyim yeşeremiyorum .
Sen yoksun ..!
Sen yoksun ya , bensiz geçirdiğin hergüne lanet ediyorum.Seni benimle cezalandırsın diye ALLAH ıma dua’lar ediyorum.Güzeldik,sendk bendik ne olsada yine de özeldik bir sensizlik yakışmadı bize , Onca konunun üzerini örterken sonunda herşey istediğin gibi olmuştu ;özgür ve yalnız..Özündeki adam yerine ketum bir adama dönüşmüştün .Birgün benden gittiğin gibi dönersin diye dua edenler iyi ki de bitmiş diyorlar anca diyorlar zaten .Anlamadığınız okadar şeyvarki bana dair kelimelerin bile kifayetsiz kaldığı yaşanmışlıkları nasılda gözünde büyüten ;
Bir Ben ..!
Anlamlı anlamsız herşey içinde saklı …
Yüreğimin herbir yanında sen varsın ya bu bana yeter .Bakalım geçicek aslında herşey düzelicek diye umuyorlar ,derdimin dermanının sen olduğunu unutarak boş nasihatlar veriyor herkes .Kulağımı tıkadım,gözlerim, yumdum ve artık konuşmuyorumda aynı üç maymunu oynamaktayım..
Görmüyorum Duymuyorum Bilmiyorum ;
Görüşmemek dileği ile Hoşça kal ma ..!