Malzemeler


4 dilim taze kaşarpeyniri
5 yumurta
1 kahve fincanı light süt
1 çorba kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri
2 soğan
2 tatlı kaşığı sıvıyağ
4-5 dal maydanoz
Tuz, karabiber
Süsleme için:
4-6 taze soğan sapı
Birkaç nane dalı




Yapılışı
Kaşarpeynirleri 2 cm'lik dilimler halinde kesin.
Maydanozu kıyın.
Soğanları soyup ince doğrayın.
1 kaşık sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin ve soğumaya bırakın.
Yumurta, süt, mısır unu, rendelenmiş kaşarpeynir, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kaba alıp çırpın.
Soğanı ilave edip karıştırın.
Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe kadar ilave edin.
İki taraflı pişirin.
Malzeme bitinceye kadar işlemi tekrar ederek krepleri hazırlayın.
Herbir krebin içine 3 dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın ve taze soğan sapıyla bağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip soğuk olarak servis yapın