oLdugu gibi erkek kendini yüksekLerde göstermek yerine gücüm bu kadar diyecek kadar mert erkek...
oLdugu gibi erkek kendini yüksekLerde göstermek yerine gücüm bu kadar diyecek kadar mert erkek...
İnsan sevdiğiyle nereye giderse gitsin yine de romantiktir
Adamdır, kızlar aç gözlü olmayın lan :d
yarıldım gülmekten :)))))))) dur ölmicem ama yazmam lazim :) youtube de romantik yabancı öpüşmesi bol romanticckkksss bir film ararken kendini Kemal Sunal filminde bulmak gibi bişiy bu :))
Gemiler Batınca Denizin Canı Acır mı?
Abartidan uzak doğal olan.
değişik günlerde değişik mekanlarda aylarca belki yillarca yemeğe cıkarırsın ama senden odunu yoktur. neden. O masaya 2 mum olmadığı ve ışıkları karartmadıgın için. kadinlarin bir cogunun beynindeki romantik kavramı.. Mum olacak arkadas... :))) ondan geçtim, bak n gzl baş başasın ikinizsiniz sadece yemek yiosunuz sohbet ediosunuz arada sariliosun milletin içinde, öpüon filan... ama arkadas ortamında sohbet geçince " ya bu odun, lean bir kere romantik bir yemeğe götürdünmü " sorusu ile karşilaşabiliosun.. o yuzden erkekdaşlarım :Pp mum olacak elektrik gidecek ok..
Gemiler Batınca Denizin Canı Acır mı?
Valla romantıklık adı altında dönerciye götürüyorsa, aşk adına da kuru fasulye, sevgililer gununde beyaz corap, tatil yerine kayınvalıdesıyle kaplıcayı kabul edecek. Yapacak birsey yok ....
You are the moon of my life.
Etin kilosu çok pahalı, çiğ köfteci en makbulü ;p
Kimse GöLgesinin Bedeni oLamadı . . .
@AycA_S ahahaha koptum buna çzöxçzxö
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Bayan olsam Bu espri yeteneğinden ötürü önce bir kahkaha atar bir bayan olarak evlenme teklifi ederdim.;d
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)