Kaşarla bifteğin doyulmaz lezzeti. Akşam yemeğe misafiriniz var bu sunumu ve lezzeti ile göz dolduran yemeği rahatlıkla ikram edebilirsiniz.

6 dilim biftek
5 adet domates
3 kare dilim kaşarpeyniri
3 sivribiber
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2-3 dal fesleğen
Tuz, karabiber
Eti beklediğimiz sos için
1çay bardağı sirke
1 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarımsak
Tuz karabiber

Sarımsakları soyup ince dilimleyin. Sirke, zeytinyağı, sarımsak, karabiberi bir kâseye alıp karıştırın.
Biftekleri bu karışıma ilave üzerini kapatıp folyo ile ve buzdolabında 2-3 saat bekletin(vaktiniz varsa bu süre 6-7 saat de olabilir, süre arttıkça biftekler sosu daha iyi çeker).
Kaşarpeynirini üçgen dilim halinde kesin. İki domatesi ince halkalar halinde dilimleyin. Kalan domatesi soyup rendeleyin.
Sivri biberlerin çekirdeklerini temizleyip uzunlamasına ince şeritler halinde kesin. Fesleğeni kıyın.
Beklediğimiz biftekleri sosun içinden alıp teflon tavada arada bir çevirerek kızartın. Yağlanmış fırın tesisine dizip her birinin üzerine dilim domates ve kaşarpeyniri yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 180 ayarlı fırında 5-6 dakika pişirin. Etleri kızarttığınız tavaya sos için sıvıyağ, rendelenmiş domates fesleğen ve bir tutam tuz ve karabiberi de ilave edin. Koyu bir salça kıvamı alıncaya kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin. Etleri servis tabağına alın. Üzerini ince şeritler halinde kesilmiş sivribiberlerle süsleyin. Fesleğenli domates sosu eşliğinde sıcak servis yapın.