kolay gelecektir @Cezayir e resimlerine bakilirsa onun korkacagi bu hayatta pek birsey yok sormak isteyen herseyi sorsun bence ksksksks
ben bana konuk olunca yayinima sorucam :))
kolay gelecektir @Cezayir e resimlerine bakilirsa onun korkacagi bu hayatta pek birsey yok sormak isteyen herseyi sorsun bence ksksksks
ben bana konuk olunca yayinima sorucam :))
inanç ve sevgidir insanı ayakta tutan !
O kadar ürkütücü yani ;D teşekkür ederim
Ben her soruya acik yüreklilikle cvp veririm sıkınti yok
Yayin işinide sartlar oluştuğu zaman hayata geçirelim @Samara
Wed Jun 13 10:46:23 2018
[10:46] <Lvca> ya amca abi ne zıkkımın dibiysen tamam mı
[10:46] <Lvca> lanet girsn adamlıgına
[10:46] <Lvca> karaktersizliginee
[10:46] <Lvca> sen nasıl bir dengesizsn yaa
[10:46] <Lvca> embesil
[10:46] <Lvca> hala arkamdan sallıyorsun
[10:46] <Lvca> oşbogaz
[10:47] <Lvca> yaslı karaktersiz
[10:47] <Lvca> hiçmi adam olmayacaksn sen yaa
[10:47] <Lvca> Sen kmsn .KİMMM,
[10:47] <Lvca> Arkamdan kousuyorsn Allah bin türlü belanı versn ya
[10:47] <Lvca> Realde bulup seni rezil ettirmezsem
[10:47] <Lvca> bende merve degilim
[10:47] <Lvca> yeter yaa
[10:47] <Lvca> YETER.
[10:48] <Lvca> Sen bundan sonra benden kork oldumu
[10:48] <Lvca> And olsun bu sefer icraata dokmezsem
[10:48] <Lvca> yeter sen haddini fazla astın
Şıklarda bahsettiğim hasta ruh :)
görür görmez yazmiş ;D
ahha harıka bır cevap oldu acıklayı olmuş tsk ederım @Cezayir (((;
ve sorularımı cevapladığın ıcın tsk eder hayatına başarılar guzellıkler temennı ederım ..
Konu Sır tarafından (13.Haziran.2018 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
Sır
Başarılar
Genelde insanlar cevabını bildiği soruları sorarlar ama ben tam aksi ;d birbirimizi bu kadar iyi tanırken cevaplarını bildiğim sorularıda yöneltemiyorum ;$ Canımsın ve çok seviliyorsun ki bunu sen çok iyi biliyorsun ;*
@BeLLa @OkyanuS @MihrinaZz @Vita @Eqe @Freya @ScorpioN @aSi @FuLya @Siyahinci @Christina @Panda @CaDı @Lady hazır @Cezayir konuk olmuşken merak edilenleri sorun bir çırpıda;d
*bir kaç genel mana da soru sorayım Zamanı geri alma şansın olsaydı neyi asla yapmazdın?
*iyi veya kötü insanların hayatına kazandırdıkları/kaybettirdikleri nelerdir?
*Hayatına girmesini istediğin kadında aradığın o ince noktalar nelerdir? Ve nasıl bir kadın profili var aklında?
*Güven senin için neyi ifade ediyor? Mesela bir insana güvenmen uzun Zaman alır mı?
*Hayatında ki allah kahretsin keşke böyle olmasaydı diyip duyduğun pişmanlığın?
*Etrafında "yalaka" diye tabir ettiğimiz insanlar çok ve sende çoğunun farkındasın kimi abim der kimi hayatım bitanemsin der ki bu senin etrafında tonla var bu insanların samimiyetsiz samimiyetlerine nasıl tahammül edebiliyorsun ? (ben edemiyorumda)
Günümüz koşullarında zor olsa da İnsan olabilmek çok zor siz de bilirsiniz Sizce bir İnsan nasıl olmalı genel bir çerçeveye oturtabiliyor muyuz? Tecrübelerinizden yola çıkarak İnsan kavramını kısaca anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim @Cezayir
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)