@
Cezayir MRB arkadaşım seni kutluyorum ve var oluşun ıle bırlıkte bır kac nacızane sorumu yoneltıyorum ?
1 - Asla Yapmam dediğin bir şey varmı ?
düşük bel pantolon giymem ;D
2- Bayanlardan En çok Nefret Ettigin Şey Nedir ?
bu parmak uçlarinda yürümeye çalişan kendini oldugundan kat kat fazla gösteren bol makyaj bol fotoşoplu tipler bedeni bakir ruhu fahişe olan tiplerden nefret ediyorum.
3- SAna Göre mutluluk veren küçük şeyler nelerdir ?
Hayati seviyosan herşeyden mutlu olursun o kadar çokki şimdi ne cvp versem ;) ağaçi sev çiçegi sev böceği sev meraba güneş mrb bulutlar mrb gökyüzü :)))
4- En büyük zaafın nedır (: ?
RAKI
5- En çok neye sinirlenirsin Ne ile mutlu olursun ?
YALAKA TİPLERE (Bir kadin veya erkeğe yaranmak için) / Ben hep küçük şeylerle mutlu olurum: ) akşam eve gidip 1 duble raki içmek en büyük mutluluğum
Şu siralar binicilikle ve atlarla uğrasiyorum
8- Maddıyata cok onem verır mısın yoksam yok ?
Hiç bi dönem vermedim vermeyide düsünmüyorum :)
9- Duygusal mısın?
Belkide bu ortamda görüp görebileceğiniz en duygusal kişiyim: )
6- Fobin varmı @
Cezayir ? (:
Hayatta sadece kaybetme korkum var (annemi)
- Hobi olarak ugrastıgın seyler nelerdir ?
Binicilige merak sardim atlari çok seviyorum
laf ile söylenen şeylere inanırmısın ?
Genel olarak inanmam gözümle görüp kulagimla duymam lazim
irc icinde budur log görüntü v.s isterim /mesala 3 5 senedir bi karin agrisi var ircde allah inş tezvakitte belasini verir o böyle sizofren bi kişilik olmamiş seyleri olmuş
gibi anlatan biri ben ondan çok ona itibar edenlere kiziyorum ve hep şunu söylüyorum yahu arkadaşim bu bi ithamda bulunuyo siz sormuyomusunuz aslini astarini yazsini logunu görüntüsü ben olanini görüntü sesini atinca aaaa bize cok yalniş lanse edildi oluyo :) ircde müzdarip olddugum tek konudur
Seni sana en ıyı kım anlata bılır ?
annem .)
10- Seni topluca ailecek sevıyoruz tsk ederım saygılar olsun kolay gelsın (;