Merhaba arkadaşlar,
Bu haftaki Konuğumuz;
@Siyahinci
Konuğumuza bir hafta boyunca istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
1 Hafta boyunca ''Haftanın Konuğu'' Rankını taşıyacaktır.
Kendisini tebrik ederiz, kolay gelsin. ;)
Merhaba arkadaşlar,
Bu haftaki Konuğumuz;
@Siyahinci
Konuğumuza bir hafta boyunca istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
1 Hafta boyunca ''Haftanın Konuğu'' Rankını taşıyacaktır.
Kendisini tebrik ederiz, kolay gelsin. ;)
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Tebrikler @Siyahinci ;)
Tebrikler @Siyahinci kolay gelsin
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
Merakımızı Gideren Suallere başlıyalım .)
1)Gerçek adınız nedir ?
2)Yaşınız kaç ?
3)Evli bekar çoluk çocuk ?
4)Neden Kraliçe ?
5)Neden Siyahinci ?
6)Hangi Futbol takımını tutuyorsunuz
7)Help gibi Genelde Erkek egomanyası altında olan bir mecrada Neden siz ?
8)İrc ile ilk tanışmanız nasıl oldu
9) En sevdiğin yemek ?
10) En sevdiğin içecek ?
11)En sevdiğin şarkı
12) Duyduğunda seni ağlatacak olay şarkı görüntü vs ?
13)eN sinirlendiğin olay
14)Duygusal mısın
15)Sinirlimisin
16)Şuanki yaşam koşullarında geçinmek için gereken para miktarı sence nedir
17)En son ne zaman sinemaya gittin
18)En son ne zaman tiyatroya gittin
19)Neden türkiye forumları
Teşekkürler :D
@Siyahinci tebrikler..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
1)Gerçek adınız nedir ? -Gercek ismimi nedense gizli tutmak geldi icimden .sunucuda da cok az kisi biliyor ismimi .ama nicke gore inci diyorlar .bu da cok hosuma gitti. Ne yalan soyleyim inci ismini gercek ismim kadar sevdim.
2)Yaşınız kaç ?- 29 giriyorum.(yaslandik) =))))
3)Evli bekar çoluk çocuk ? - bekarim evlenmegi de dusunmuyorum belli sebeblerden. Ama yuzlerce cocuklarim var.
4)Neden Kraliçe ? - bilmiyorum valla . Ama kesin kendimi yuksek ve ya yukseklerde gordugumden degil
5)Neden Siyahinci ? -aslinda KraLice nickini istemisdim ama sunucuya girdigimde o nick baskasindaydi. Bir nick aldim bir kac gun durdum . Cok satasan yazan oldu. Ben de bunu secdim. Cinsiyyeti belli etmeyen nickdir. Sevdim ve bunda da kaldim
6)Hangi Futbol takımını tutuyorsunuz - Tabi ki galatasaray
7)Help gibi Genelde Erkek egomanyası altında olan bir mecrada Neden siz ? Erkek gibi durusumu cok seviyorum =))))))
8)İrc ile ilk tanışmanız nasıl oldu - play store de dini konular yazdim islamichat cikdi valla oylesine indirdim oylesine girdim oylesine bakib cikacakdim.hala bakiyorum cikamadim =))))))))
9) En sevdiğin yemek ? -Allahin verdigi butun nimetleri seviyorum
10) En sevdiğin içecek ? -cay cay cay (cikolata ile ama)
11)En sevdiğin şarkı - azeri ve turk cok nadir rus sarkilarini severim
12) Duyduğunda seni ağlatacak olay şarkı görüntü vs ? - umarim soruyu yanlis anlamadim .... annemin ve nisanlimin mezari , resimleri , esyalari ,kokusu .bir de babamin yaslanmis simasi
14)Duygusal mısın - yerine gore bazen de duygusala cok bagliyorum genelde resmiyim =)
15)Sinirlimisin -sabirliyim gec sinirlenirim ve sinirim duruma ve kisiye gore gecer kizdiran insan hatasini kabul ederse aninda gecer .yok hatayi kabul etmeyib uste cikmaga calissa ohooo. Yandi... o kisiye karsi sinirim gecmez ve direk o kisinin varligini unutuyorum
16)Şuanki yaşam koşullarında geçinmek için gereken para miktarı sence nedir - turkiyede bilmiyorum ama azerbaycanda aylik maasin ortalama 1000$
ama her sartlarda Allah insana cekemeyecegi yuku vermez Rabbim kimseyi ac birakmaz az miktarda da yasamak mumkun yeter ki aile aile olsun
17)En son ne zaman sinemaya gittin - 26.02.2018 de Hocali katliami ile ilgili filim izledik
18)En son ne zaman tiyatroya gittin - valla acik soylicem Tiyatro ne zaman bize gelse o zaman gidiyorum =)))))))) okuldan zorla bilet satib gonderiyorlar =)))) gecen ay mayisda
19)Neden türkiye forumları - @mOre azeri forumu yok ondan =)))))))
Saka bir yana . Bu gune kadar ne azeri chatlara girdim ne de forum aradim burayi sevdim kaldim pisman da degilim
tskler . Sorular guzeldi. Ama az sorun arkadas .mobilden yazmak zor =)))
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)