Bazı insanlar hep aynı iklimin yaşandığı yerlerde bazıları da değişken iklimlerde yaşamayı isterler.
Siz nerede yaşamak isterdiniz?
Bazı insanlar hep aynı iklimin yaşandığı yerlerde bazıları da değişken iklimlerde yaşamayı isterler.
Siz nerede yaşamak isterdiniz?
Alaska
yaşamadimm ama komple hayat süreceksem
UKRAYNA
Ben memnunum yaşadıgım yerden
Başka semte bile gitmek istemem.
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Muğla - Akyaka
@Cezayir Sen ukrayna'dan çok bahsetmişsin :) bir durumu teyit edeyim istedim.. Alkol tüketimi çok oluyormuş sokaklar da koprü altlarında filan bira şişeleri yoğunmuş, apartları,pansiyonları,otellerin bir çoğunun odaları çok güzel muhteşemmiş ama girişleri ve iç hatlarında sıva bile yokmuş. İnsanların çoğu sokağa işi...larmış doğrumu bu yoksa abartılmış mı?
Gemiler Batınca Denizin Canı Acır mı?
Merhaba hmmzie;
Sirayla cevap vereyim :) alkol tüketimi oldukça fazla dogrudur.
Sokaklarda dedigin yolun ortasina atmazlar sigara izmariti bulamassin ama dedigin gibi genel sarhoşlar köprü altinda falan atiyo parklarda çöp kutularinin ağzina kadar bitmiş sişelerle dolu olur :) dogrudur
SOVyetlerden dağildigindan beri ülkede aham şaham bi yapilanma yok koministligin izlerini hala yaşiyolar binalar diştan restore edilsede
dedigin gibi boyasi sivasi olmayan bina çok diş görünüşleriyle ürkütücü bile gelebilir, (pansiyon otel günlük evlerde son yillarda yoğun bi şekilde restore var 5 yildizli bi otel konforu vardir içerde çok şaşirsin dişardan gördüğüm ev bumu diye: ) buda dogrudur.
İnsanlarin Çogu sokağa işemiyo en azindan ben gündüz vakti görmedim: )
sarhoşlar evet en az bizim ülkede oldugu kadar o ihtiyacini yapiyo abarti demesemde çok yogun değil
Sana anlatan kimse geneliyle dogrulari söylemiş: )
Şiddetle tavsiyem gidip görmendir çok tarihi gezilecek yeri mevcuttur
atiyorum bi bodrum antalya yerine odesa tatili yapabilirsin.
biraz dil birazda parayla çok eğlenirsin: ) rusçan olmasada yeterince ingilizceylede anlaşabilirsin
Fiyatlar konaklama yeme içme gezme olarak bizden uygundur bilgine.
deniz mutlaka olmalı
Denizzzzzzz kesinLikLe...
...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)