Bir Kadınla Alışverişe Çıkmak
Erkekler için eziyete dönüşen ve kendini kaybettiği durumlardır :)
Bir Kadınla Alışverişe Çıkmak
Erkekler için eziyete dönüşen ve kendini kaybettiği durumlardır :)
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
Doğru kişiyle alışverişe çıkılırsa bilinenin aksine eğlenceli ve zevklidir.
En Güzeli Kredi Kartini verip En hızlı Bir sekilde uzaklasmak.. :)
İnsanlığın şerefi aklıyla,asaleti diniyle;şahsiyeti ahlakıyladır. HZ.ÖMER (r.a.)
Gelmeyin be
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Çıkmak?.. ve sonra..
beklemesi zulüm, sıkılması ayrı dert bunlar yetmezmiş gibi üstüne birde fırça yersin sebepsiz yeree... can sıkıntısından poşetleri taşımak isterseniz, hayır!! ben taşırım diye bir firça daha yersin, tobe tobe sanki yicezz paketi elinden alıp kaçırcazz alla alla, sonra bi kahkaha patlar hahahahaha sıkıldın biliyorum aşkım cıkacağız birazdan denmelerr, o biraz kısmı sabırla geçer ve çıkarsın mağazadan dolaşırsın dolaşırken bir vitrin takilir gözlere eyvahh o ne öyle ayakkabımı diyerek başlayan, o model senin bu topuklu benim, bakar bakar bakarr ı'ıh beğenmedim diye biter. gün sonu çok zevkliydi keyifliydi diye noktalanir..
Gemiler Batınca Denizin Canı Acır mı?
Cok guzel oluyor :d Denemelisiniz beyler :$
Kadinina gore değişen,
kararsız biri ile çıkarsan sıkıntıya sebep diğer türlüsü üstü beş yıldız***** tadina doyum olmaz.
Ufakken anamla pazara giderdik merzifonda :) tabi sıkıcı olsada sonuçta ev harcı görüyorsun o da ayrı bi güzellik aslında :)
Dünyada yapılmayacaklar listesinde ilk sırada ;p
Kimse GöLgesinin Bedeni oLamadı . . .
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)