Nice mutlu yıllara..
Nice mutlu yıllara..
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Yeni yaşının hayatına mutluluklar getırmesı dilegım le .nıce hayırlı yılllara ..;)
Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli nice mutlu yaşlara
Doğum günün kutlu olsun güzel gözlü nice yaşlara
@BeLLa Minnoşumm yeni yaşında hayal ettiğin bütün mutluluklara ulaşmanı ve hayatın bütün güzelliklerini yaşamanı görmeni paylaşmanı diliyorum.İyi ki varsın yanında olamasam da kalbim hep seninle mutlu yaşlar güzelim Seni Seviyorum
Doğum gününü kutlarım bella koca yürekli insan. dostluğundan bir an bile süphe etmedim. hayatta dilediğin ne varsa gerçekleşsin. Umarım hedeflerine tez zamanda ulaşırsın Sağlıcakla.
Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına. Doğum Günün Kutlu Olsun. @BeLLa 'mm :***
Kеlеbеk gibidir аşk. Pеşindеn koştukçа sеndеn kаçаr. En iyisi bırаk uçsun, Bеlki hiç bеklеmеdiğin bir аndа gеlip omzunа konаr.
Nice Mutlu sağlıklı,mutlu,neşeli yılllara doğum gunun kutlu olsun @BeLLa
Oyyy canımın içi prensesim benim Doğum günün kutlu olsun aşkım sevdiklerin ile beraber geçireceğin nice mutlu güzel yaşlara inşallah. Yeni yaşın kucak dolusu mutluluk ile gelsin seviyorum seni karamelim ;*
Nice Yıllara .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)