Sır
cıks
Kesinlikle var, kendimden biliyorum hiç kız tavlayamadım
tip etki eder fekat mesele kabiliyete dayanır. kız tavlamak mangalda et pişirmek gibidir. mangalı yakıcan harlayacan yelleyecen :)) hatunuda tavlayacan sonra bakacan tava gelmişmi, tavlanma olmuş mu, olmamış sa durma tavlamaya devam et. elbet tavlanır.. dfee
Gemiler Batınca Denizin Canı Acır mı?
Tipin olması avantajdır her daim.
Özgüvenin varsa da halledersin.Bir erkek olarak güçlü ol.Kizlari gözünde büyütme.
Tip yok boy pos yok is yok araba yok düzgün giyim yok o zaman asortik kızlara bulaşma.
Valla geçen bir kere görüp yüzünü dahi hatırlayamadığım bir kız vardı.Otururken görmüştüm. Geçen bir iş vasıtasıyla arkadaşına sisteme kızıp dellenmisken bu gelip pür dikkat bana odaklandı.Kizin baya asortik olduğunu farkettim.Tabi ben yine soylendim.Kiza olan hosnutlugum işi gercekcilige bıraktı.Tanisma isteğim gitti.Kizgindim zaten o sıra.Neyse aşağıda cafede sıkıla sıkıla otururken baska bir kız geldi oturabilir miyim dedi.
Ben şimdi masama oturan kızı tavlasam ne olur tavlamasam ne olur.Takilmaca olur.Digeri olsa manyak olur ama bulasmam.Suan ozguvenim var ama gercekciyim. Boş yere maceraya atılıp hayal kırıklığı yaşamak planlarimi bozulabilir.Ruyalarima o gireceğine Fransızca girsin boyle iyi.
Sonuç olarak davul dengi dengine.Degilse sen uydur kendine:)
tip+kas+para +1 ;D
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
İnsanlar için çoğu zaman ilk izlenimden etkilenmektedir. Dış görünüş ilk etapta hernekadar avantaj gibi görünse de kişiler birbirlerini tanıdıkça tipin değeri zamanla değişebiliyor olumlu ya da olumsuz yönde.
Tipin tabi önemi var o ilk mesele :)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)