"Siz mi zamanı yönetiyorsunuz, yoksa zaman mı sizi yönetiyor?"
"Siz mi zamanı yönetiyorsunuz, yoksa zaman mı sizi yönetiyor?"
Zaman bizi yönetiyor bence
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Her ikisi, sonra kardeş kardeş gül gibi geçiniyoruz.
Zaman beni yönetiyür.
Al şivem bile degişti
Zaman akıp gider onu değerlendirmek ve yönetmek senin elinde.
Zamanı yönetmekten ziyade değerlendirme hakkında yorum yapabilirim. Evet elimden geldiğince bana tanınan süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.
Ister istemez Zaman yönetiyOr:)...
bazende ben onu yönetebiliyorum :)
Zaman bizi yönetiyor.En basitinden hepimiz teknolojinin kölesiyiz.İnternete girmemeyi deneyin 1 hafta girmeyecek misiniz bakalım?(İnternetin olmadığı bir yerde isen mecburen girmezsin.Buna öğrenilmiş çaresizlik denir:))Zorunluluktan adapte olma durumu.
Zamanın beni yönetmesine izin vererek kendi tabiatıma çok falso veriyorum.Benim ruhum kırlarda bayırlarda çayırlarda dağlarda özgürce yaşamak üzerine kurulu aslında.
Yeterli param olsa yapacağım şey şu olur.Bir dağ arazisi alıp bir köpek.Kafama göre yaşamak gitmek.Şehrin gürültüsünden,teknolojiden zamanın beni yönetmesinden uzak.Zamanı ve kendi yolumu daha iyi bulurum.Özgür olurum.
Bunun için aslında planlar yapmıştım.1 aydır sekteye uğrattım.Kendimi kısıtlayarak,özgürlüğüme ket vurarak.
Söyleyecek çok şey var da...İnsanlar teknolojinin kölesi olmuşken başını makinelerden alamıyorken seni ne kadar dinlerler ne kadar anlarlar.Düşündüğün zaman bunları komik geliyor.Neyse...
Konuşasım var da isteğim yerine gelmeyeceği için susma hakkını kullanıyorum diyelim.Kendimle başbaşa kalıyorum.
Herneyse işte bunları da böylelikle demiş olalım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)