Tv seyredermisin:/Etmiyorum kanka.dd
TF'dan kimi en çok begeniyorsun:/Seni kanka .d
En çok neyi seversin:/araba ile uzun yolculuk yapmayı ama yan tarafta olmalıyım kanka .d
Takım tutarmısınız:/Tutarım Gs .kanka .d
Sevgidiniz Biri Varmı:/Yalnızlığım yetiyor kanka .dd
Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın:/Issız bir adaya kimse ile düşemezdim şanssızlığım yalnız kalmama müsait kanka .dd
Aşk Acısı Çektinizmi:/çektim kanka hatırlattın .dd
Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz:/yemem kanka ben niye yiyiyormuşum ki o yesin .dd
Resim Yapmayı severmisiniz:/Severim bazı karakalemlerim var kanka .dd
Sizce aşk nedir:/Sadece onu düşünmektir kanka bakıyorsun birliktesin onu bakıyorsun ayrılmışsın onu o başkasının olmuştur hala onu düşünürsün ölmüştür onu düşünürsün hep o yani .dd
En çok mne hoşunuza gider:/Burada bir bar var kanka Çatı bar deriz el yapımı bira verilir çok güzeldir içmesini severim..
Duygusalmısınız:/evdeki kuşlar bile benden çok çekmiştir bu konuda kanka .dd
Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı):/okurum ama şu an boşladım kanka .dd
Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı:/Var kanka neco ve zeus var mudiddin de vardı ama onu geri verdim .d muhabbet kuşlarım ...
Alış veriş Yapmayı severmisiniz:/severim kanka en çokta tişör almayı seviyorum amaçsızca aldığım 20 30 tane tişörtüm var çoğu siyah ve sade .dd
Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz:/iş yerınde sosyallik sayılabiliyorsa sayılırım kanka .d
ScorpioN?:/Foruma ilk girdiğimde görmek istediğim adamsın .dd
TF?:/Kanka TF Benim kaçabildiğim ve kendimi güvende hisettiğim tek bölge diyebilirim sanırım huzurum kaçana kadar buradayım.dd
Hiç birini öptün mü?:/Öptüm kanka ben 18 dim o 24 birde sarımsak yemiş gerisini sden düşün .dd
Aşk ne değildir?:/Kanka Garanti değildir.dd
Biri seni seviyor ama sen sevmiyorsun tepkin ne olur?:/Soguturum kanka kendimden direkt.dd
Sen birini seviyorsun ama o seni sevmiyor tepkin ne olur?:/Soğurum .dd
Platonik takıldın mı?:/Takıldım kanka .d nalet bişi .ss
Egoistmisin?/Evt kanka .dd
Bencilmisin?:/Arada ucu kaçıyor kanka .dd yeterli sanırım bu arada sevdim sana .dd @ScorpioN .D