Evet üzgünüz, kırgınız, yorgunuz..Yordu bizi bu alınan mağlubiyet.Aslına bakarsanız bizi mağlubiyetten çok, iyi oynayıp, rakibi kendi sahasına mahkum edip hediye edilen puan yordu.Neyse konumuz bu değil.Asıl konumuza geçelim.
Mâlum avrupa da Türkiye'yi temsil eden 2 takımdan birisi Gs.Hoş ne hikmetse, bir ara 8-9 yabancıyla oynayan galatasaray ne kadar Türkiye'yi temsil ediyor o da başka bir tartışma konusu.Her derbi kazandıkların da, her şampiyonlar ligi maçlarında artık kafalarında oluşan, Ya Beşiktaş Anadolu takımı imajı hakkında bir kaç kelime yazmak şart.Şimdi soruyorum galatasaray takımına?
-1980'e (tam tarihi yaşım itibari ile bilmiyorum) kadar bizim stadımız da maç yaptığınız içinmi biz anadolu takımı oluyoruz?
-Türkiye'yi gururla, milli takıma kadrosunda ki futbolcuların hepsinin Beşiktaş futbolcusu olduğu için Verilen armamızda ki Şanlı Ay yıldız için mi biz anadolu takımıyız?
-İlk kurulma şerefine nail olan takım olduğumuz için mi biz anadolu takımıyız?
-Alisamiyen'de ki son derbide sizlere saç baş yoldurup, sizi o sahaya gömüp, kendi stadınızı yakmanıza sebep olduğumuz için mi biz anadolu takımıyız?
-Her defasında büyüğüz diyip, Bir ara puan durumunda 12. Sıraya gerilediğiniz de Küme de kal Küme de kal Galatasaray dediğimiz için mi anadolu takımıyız?
-Sokakta ki 12 yaşında ki çocuğun bile ŞİKELİ dediği Ankaragücü maçında aldığınız kupa için ''Şeyimi Keserim Eşşeğe minnet etmem'' felsefesini güttüğümüz için mi anadolu takımıyız?
-Mecidiyeköy'de (Tam tarihi hatırlamıyorum.Bizzat gördüğüm için yazıyorum) 2008 Yılın da sizi bursalıların elinden kurtardığımız için mi biz anadolu takımıyız?
-Tek bildiğiniz Re Re Ra galatasaray galatasaray cimbombom sözlerini bile ezberleyemediğiniz içinmi biz anadolu takımıyız?
-Devlet parasıyla yaptığınız stad da, kulüp parasıyla açtığınız kareografiyi yüzünüze vurduğumuz için mi biz anadolu takımıyız?
Bırakın bu işleri.Beşiktaş bugün kurulmadı..Beşiktaş siz yokken de vardı.Uğraşmayın Beşiktaşımızla, bakmayın sustuğumuza.Konuşursak, icraate başlarsak o parçalı formalarınızla sokakda gezemezsiniz..