Helal olsun Semih!
54. dakikada hakem Cüneyt Çakır, Semih'e çarparak dışarı giden topa 'aut' kararı verdi. Semih ise hakemin yanına giderek, "hocam korner" deyince önce hakem Cüneyt Çakır elini sıkarak; ardından Almeida ve Olcay başta tüm Beşiktaşlı futbolcular Semih'i
Dün akşam TT Arena'da oynanan G.Saray- Beşiktaş derbisinde, kelimenin tam anlamıyla 'sahalarda görmek istediğimiz hareket'lerden biri yaşandı. Ev sahibi ekibin genç yıldızı Semih Kaya'nın yaptığı "fair play" hareketi geceye damgasını vurdu. 54. dakikada Olcay ile Semih'in başrollerinde olduğu pozisyonda Semih Kaya'dan çıkan topa hakem Cüneyt Çakır 'aut' kararı verdi. Bu karar üzerine Semih, Çakır'ın yanına gelerek topun kendinden çıktığını söyledi. Sarı-kırmızılı taraftarlardan da büyük alkış alan hareket sonrası, Almeida ve Olcay başta olmak üzere bir çok Beşiktaşlı futbolcu Semih Kaya'yı tebrik etti.
PENALTI DA OLSA SÖYLERDiM
Semih maçtan sonra, "Benim karakterimde bu var. Penaltı da olsa hocaya söylerdim. Haksız bir bir kazanç olmasını istemezdim. Yine aynı şey olsa, yine yapardım" diye konuştu.
"ADAMIN KRALISIN SEN"
Semih'in bu hareketi sonrasında karşılaşma devam ederken sanal alemden de Galatasaraylı yıldıza övgü dolu sözler sarf edildi. İşte "Yılın hareketi" olarak gösterilen pozisyon için yapılan yorumlar:
-"Son müdahale benden" deyip Cüneyt Çakır'ı uyaran Semih Kaya, sen varya sen, ADAMIN KRALISIN!
-Semih Kaya gibi adamlarda çıkıyor arada.
-Helal olsun Semih Kaya.. Adamsın..
-Futbolcu sanırsın, komple yürek çıkar; Adamsın Semih Kaya
-Melo, biraz Semih Kaya'dan örnek al.
-Futbolcu dediğin Semih Kaya gibi olur.
-Galatasaraylılık bunu gerektirir.