Hami Mandıralı, Trabzonspor'un felsefesinin bundan böyle hücum olacağını belirterek, "Ben, futbol hayatım boyunca hep hücum oynadım. Kazanmak isterseniz hücum yapacaksınız" dedi
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takım olarak bundan böyle ofansif futbol oynayacaklarını söyledi. Mandıralı, "Ben futbol hayatım boyunca hücum oynadım. Juventus ile oynayacağımız rövanşta da, ligde de ofansif oynayacağım. Kazanmak isterseniz hücum yapacaksınız. Oyuncularımı da bu yönde teşvik ediyorum" dedi.
İzleyenler keyif aldılar
Mandıralı, Juventus'a yenilmelerine rağmen iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "Bireysel iki hatadan gol yedik. Maçtan sonra arayan dostlarım beni kutladı. İyi oynadığınızda yenildiniz mi sizi tebrik ediyorlarsa izleyenlere keyif verdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Top dışarı çıkmamıştı
Sayılmayan gollerinin nizami olduğunu da belirten genç çalıştırıcı, "Pozisyonu maçtan sonra televizyonda izledim. Bana göre top dışarı çıkmadı. İtalyan basınına göre de çıkmadı ama hakeme göre çıktı. UEFA'nın 6 hakem uygulamasını bir kez daha gözden geçirmesi lazım" yorumunda bulundu.