Kanıtlanmış altı zihinsel güç hileleri en iyi antrenörler tarafından paylaşılıyor.
David Jack
Activlab ve Phoenix Kurucu Ortağı
Büyük duygulara hitap edin
Antrenmanınızı sizi harekete geçirecek, kendinizden büyük bir gayeye adayın. Hasta bir ebeveyn veya inandığınız bir amaç buna örnek olabilir. Bu oldukça büyük bir güç verir. Bileğinize yazın ve antrenman boyunca buna bakın.
Ben Sweeney, CFL2
Brick New York, New York City
Düşmanlara yanıldıklarını gösterin
Zorlu antrenmanlarda, benden şüphe eden, yeteneklerimi sorgulayan veya asla başaramayacağımı söyleyen kişileri kendime hatırlatıp gaza geliyorum. Ardından kendime, yanıldıklarını hepsine göstermek üzere olduğumu söylüyorum.
Bobby Maximus
The Maximus Body’nin yazarı
Ladder antrenmanı yapın
Hedefimin bir hareket için 55 tekrar olduğunu varsayalım. Hepsini bir anda yapmıyorsunuz. Ben 10 tekrar yapıyorum, ardından 9, 8 ve 1’e inene dek devam ediyorum. Setler arası dinleniyorum. En sevdiğim ladder antrenmanı 55 tekrarlık, 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 diye gidendir. Rakamlar azalarak ilerlediğinde antrenman daha da kolay geliyor.
Zach Forrest, CFL4
MaxEffort Fitness, Las Vegas
Acınızın üzerinden nefes alın
Nefes alışınızı tekrarlarınıza, vuruşlarınıza veya uzun adımlarınıza bağlayan bir ritim bulun, böylece bu ritmi sürdürmeye odaklanabilirsiniz. Bu, dayanıklılık antrenmanlarında yaygındır ancak istasyon antrenmanınızda tekrarlarınızı tamamlarken de kullanabilirsiniz.
Jared Bullock
Soflete, Çift Ampüte
Bir adım daha atın
Her ay kendinizi gerçekten test eden, bitirmenin formunuza değil zihniyetinize bağlı olduğu bir şey yapın. Ben, yaklaşık 2 km boyunca vücut ağırlığımın dörtte üçünü yüklediğim bir kızak çekiyorum veya dolu bir bar ile farmer’s carry hareketini yapıyorum. Bunun süreyle ilgisi yoktur, bitirmekle ilgisi vardır.
Joe Holder
OchoSystem’ın Yaratıcısı
Bitiş çizgisini görün
Koşu antrenmanımdan önce gözümde canlandırmak, stresi atmama yardımcı oluyor. Güzergâhı veya başlangıçtan sona kadar olan mesafeyi gözümde canlandırıyor ve koşu sırasında bir engele takılacağım anlara ve bu anlarla nasıl başa çıkacağıma zihinsel olarak odaklanıp bunları kafamda canlandırıyorum.
aLinti..