BANA MÜDAHALE ETMESİN! ERKEK:Evde ben rahat rahat yayılırken, çorabımı oraya buraya atıp, yediğim her şeyin çöplerini döke saça yaşama eğilimindeyken arkamı toplamasın, bana müdahale etmesin ama ortalık da hemencecik temizlensin. BAKIMLI OLSUN AMA ÇOK MASRAF ÇIKARMASIN ERKEK: O dışarda görüp beğendiğim, peşinden koşmayı çok sevdiğim, her gün kuaför ziyaretindeki kadınlar gibi olsun ama masraf kısmı bizce gereksiz. Bunu yok mu daha uyguna yapan yerler, hem fiyatı daha uygun olsun hem de saatlerce beklemeyelim canım! FİT OLSUN AMA BEN DİYETTEYİM DİYE BİK BİKLENMESİN ERKEK:Şimdi tabi görsellik önemli, yanımdaki kadını kimse aşure kazanına benzetmesin ama bi yemek zevkimiz var onda da kızı gezdiricez diye salatacı salatacı gezmeyelim yani. ELLER HEP BAKIMLI OLSUN AMA BAKIM YANIMDA OLMASIN ERKEK:Bakım seviyoruz tabi, kahvesini yudumlarken ellerin bakımı önemli ama o oje kokusu inanılmaz bir de biz pek hoşlanmıyoruz alengilli işlerden, başka yerde yapsın gelsin, hem kurumasını beklemek falan büyük sıkıntı. ÇOK SEVSİN BAĞLI OLSUN AMA BAĞIMLI OLMASIN ERKEK:Çok seviyor olabiliriz, çok beğeniyor ve peşlerinden de koşuyor olabiliriz de lütfen hemen kendilerini bırakmasınlar, o ne öyle ilk başlarda tersle, cevağp verme mesajlara sonra bir şey yazdığında, aradığında saniyede yanıt bekle ‘ Nerdesin, neden yazmadın’lar…’ Büyük sıkıntı ERKEK GİBİ OLSUN AMA ERKEK GİBİ DAVRANMASIN ERKEK: Playstation sevsin, beraber etkinliklerimizi yapalım neticede, iki üç erkekten daha temiz bir etkinlik kız arkadaşla,eşle yapılan ama delikanlı konuşmasın kızlar, yaparım ederimler, küfürler, kendini erkek sanıp fazla özgür hareketler bir nebzeden sonra bizde itici, Hüseyin’le sevgiliymişiz gibi. MODA DİYE ŞEBEĞE BENZEMESİN ERKEK: Moda diye, onun bunun üzerinde gördünüz diye inanılmaz kıyafetler giyiyorsunuz, yapmayın hiç birimiz beğenmiyoruz. Hala mini eteğin seksi geldiği bir algımız var, öyle alengilli şeylere gerek. Hem ne diyorsunuz siz kombin mi kombine mi ne o ? FUTBOLU DA MAHVETMESİN! ERKEK: Son zamanlarda bir akım; futbol sever kızlar. Mahvetmeyin futbolu, küfür yakışmaz ağzınıza, cipsi yutar gibi yiyemezsiniz iki bira içseniz hemen ex aşklar beni mi çok sevdin onu mu’lar bir de maç izliyicem diye yanımızda… Olmaz siz kız kıza fal bakın,çiftlerin evinde mutfakta dedikodu yapın, onların koltuğu daha güzel bizde niye yok yapın ama maçımıza dokunmayın. ERKEK: Şimdi eğri oturalım ki çoğumuz hep eğri oturur, hatta yatarız bar kızları önce bize çekici gelir de masrafı çok oluyor onların, her hafta sonu hele araban yoksa onun bunun arabasıyla gidiyor yanında yancı arkadaşın da varsa barcı kızın kız arkadaşı da onun flörtü olacak mecbur, o işin sonu babaların kredi kartlarının patlaması. Çok büyük sıkıntı ilk başta çok hoşumuza gidiyor da sonradan batık gemi olduğumuzdan ilişki sıkıntılı bitiyor. ÇOK ERKEK ARKADAŞI OLMASIN ERKEK: O ne öyle ya…’ Ay Cenk mi biz onla ağdaya bile gideriz hayatım onu mu kıskandın?’ Adam gay desen gay değil, saçma sapan bir insan şaka gibi bir kişilik, dövsen dövemezsin, sevsen sevilmez, yanında gezdirsen bizim çocuklar ne der, kızın kız arkadaşı olur yani bu ne! SAÇMA YEMEKLER YAPMASIN ANAM BABAM YEMEĞİ YİYELİM ERKEK: ’Bunu da bilmem kimden öğrendim, Çin usulü bilmem neymiş..’ diye diye önümüze saçma sapan yemekler getirmesinler, ne onlar öyle yok kalorisi azmış besin değeri yüksekmiş, geçin bunları anam babam türk yemeği bilemedin italyan makarnası heh bazen onu da ketçapla bir arada tüketiriz o ayrı da.)