Kendini sürekli kıran insandır. Zarif insandır. Herkesin gönlünü yapmaya çalışırken kendi gönlünün aradığını bulamaz.
Hayır lafını kullanmadığı için sözünde durmamakla suçlanır hep.
Kendini sürekli kıran insandır. Zarif insandır. Herkesin gönlünü yapmaya çalışırken kendi gönlünün aradığını bulamaz.
Hayır lafını kullanmadığı için sözünde durmamakla suçlanır hep.
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Ben değilim o
Bazen bazıları kırılmayı hak ediyor
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Yengeç insanı yani ben ;
En çok gülen,en çok eğlenen,en çok içine atan,en çok kırılan,hiç kırmayan,hiç kimseyi üzmeyen,herkesle muhattap olmayan,samimiyetsiz insanlarla asla samimi olmayan,kafasına koyduğunu yapan burç
YENGEÇ
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Kalp kırmak kabe yıkmak gididir. Ben kalp kırmam, kırmışsamda oh iyi yapmışım
tıpkı benı anlatmıssın kanka :**
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
cikss i'ihhh olmamiş biraz fazla kaçmiş bana göre en azından öleee:))) elbette cümle tamamını kapsayan olabilir :) fakat baskasını kırmayan insan kendini kıran insan değildir.. mevzuatlara göre değişebilir :p yorumun devamı başlığı dağitabilir,herkes ayri telden çalabilir,kimin eli kimin cebine girer bilinmez,yorum üstüne makale yazan cıkabilir :) extra tirbünde oluşabilir sanırım dağılıyo konu şlfdjgdşfjglkdf
Gemiler Batınca Denizin Canı Acır mı?
''Başkasını kıramamak'' Anlayısı dogal olarak kendini kırmak değil mi, mesela diyelim ki birini kırmak istemiyorsun, bir seyler soylemek istiyorsun ama içinde kalıyor dogal olarak sen kendini kırılmış olmuyor musun? daha da senin dediğin gibi makale yazabilirim kardesim. ;D
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Gemiler Batınca Denizin Canı Acır mı?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)