Rachael Yamagata manyak melankoliksin.Doris Day dan sonra sonbahar geceleri dinlenme listesine eklendin...
Rachael Yamagata manyak melankoliksin.Doris Day dan sonra sonbahar geceleri dinlenme listesine eklendin...
Şunu da şuraya atalım unutmadan...
Öncelikle şunu söylemeliyim.Forumla alakası yok!
Çocukluğumdan beri sonra lise yıllarında hep kaçıp gitmek istemiştim uzaklara.Gittim sonrasında geri döndüm.Çünkü gitmek istediğim yerler değildi.Asıl gitmek isteğim yer avuçlarımın arasından kayıp gitti.Sonrasında da yıllar geçti,hiç çabalamadım.Kaldı öyle...
Düşünmek için epey zamanım oldu.Ne yapmak istediğimi bulmak için.Ve üzerimdeki tüm yükleri atıp olabildiğince enerjimle bu işe yöneldim.Sonrasında hep engeller engeller.Ben direttikçe ters olması.Bir yandan kızıyordum bir yandan da gülüyordum.Zaman geçti daha çetrefilleşti.Günler geçmez hayat çekilmez oldu...
Sonrasında mı?Bilmiyorum.Şuan bunları yazarken de gülümseyen bir tarafım var.Kendini komik bulup gülen bir adam.Neyse işte hayalperestlikten gerçekçiliğe döndüm.Bak az önce gülüyordum şuan suratım asık.Güçlüyüm.Ne yapmak istediğimi biliyorum.Ya Herro Ya Merro!
Bu şiir de çok sağlam.Şu sözlere bakar mısın?
Tabi tüm sözleri beni anlatmıyor haliyle ben yazmadığım için.Öyle işte...
Adem'den(Hz.) beri sımsıcak sevgilere muhtacım...
Bir gün alıp başımı gideceğim...
Yıldızlar ışısın,yollar üşüsün,yollar...
...
Uğultulu bir sarhoşluk içinde,yıllar için
Başımı alıp gideceğim...
Nerden aklıma geldiyse iyi ki gelmiş.Ne güzel ve mutlu havaya soktu beni.
Önce şiiri dinleyelim.Sonra fonda çalan şarkıyı.Sonrası hayrola:)
Bu şiirde kesinlikle efsane.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)