Soruları görünce sorasım geldi:) Ben @Xena son gün girer cevaplar diyordum :D
Soruları görünce sorasım geldi:) Ben @Xena son gün girer cevaplar diyordum :D
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
Allah kolaylık versin balım
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
-Şimdiki yasadigin şehirden farklı bir yerde doğmak/ yaşamak ister miydin? İsteseydin neresi olsun isterdin?-Vücudunda beğenmediğin bir yer var mı? Neresi?
-En son ne zaman büyük ve içten bir kahkaha attın?
-Türkiye'nin diğer ülkelere göre açık ara daha iyi olduğu bir şey?
-Çocukları sever misin?
-Zamanının çoğunu hatta neredeyse hepsini internette geçirenlere ilgili ne düşünüyosun?
-Çok mutsuz birine mutlu olması için ne önerirsin?
-Hangisi daha mantıklı? Yaşanan şeylere yaşandığı için üzülmek mi, yaşanmayan şeylere yaşanmadığı için üzülmek mi?
-Herkesin acısı farklı diyoruz ya hani, tırnağı kırıldığı için ağlayıp cingar çıkartan kızlar hakkında düşüncelerin?
Son olarak;
Hakkımdaki düşüncelerini alayım.
Öncelikle Kolay gelsin geçelim suallere
1) Şuan hayal ettiğin yerdemisin istediğin hayat bu muydu ?
2)Fırsatın olsa Nereni değiştirmek isterdin neden ?
3)Kötü alışkanlığın nedir ?
4)Yaz mı Daha önemli Kışmı Senin için ?
5)Sevdiğin Şair ?
6)Okuduğun En son kitap nedir ?
7)Görücü usulumu ? yoksa Tanışarakmı evlilikten yanasın
8)En severek taktığın aksesuar nedir ?
9)neden xena ?
10)Yamaç paraşütü yaptınmı ?
11)En sevdiğin il ?
12)olmazsa olmazın yada olmazların nelerdir ?
13)En sevmediğin şey ?
14)marka takıntın varmıdır ?
15)Susmak senin için manası nedir ?
16)Pc oyunlarına merakın varmı var ise hangi oyun oynarsın
17)İos mu android mi neden ?
18)Çekip giden tarafmısın Terk edilen taraf mı ?
19)uyku düşkünlüğün varmı
20)Neden Türkiye forumları da başka mekan değil
Kolay gelsin
[QUOTE=Christina;727889]-Şimdiki yasadigin şehirden farklı bir yerde doğmak/ yaşamak ister miydin? İsteseydin neresi olsun isterdin?-Vücudunda beğenmediğin bir yer var mı? Neresi?
Doğduğum,büyüdüğüm ve hali hazırda hala yaşadığım bu şehirden memnunum :)
yok heryerimi beğeniyorum canım :)
-En son ne zaman büyük ve içten bir kahkaha attın?
Her zaman çünkü kendimi mutlu edebilecek sebepler yaratabiliyorum :)
-Türkiye'nin diğer ülkelere göre açık ara daha iyi olduğu bir şey?
Gelişmekte olan bir ülkeyiz hala sıralamalarda da bu belli tek bir fark var oda milletimizin vatanına sımsıkı sahip çıkan bir ülke olması
-Çocukları sever misin?
kim sevmez ki çocukları elbette seviyorum.
-Zamanının çoğunu hatta neredeyse hepsini internette geçirenlere ilgili ne düşünüyosun?
Bana çok normal gelmiyor ben zamanım 2 saatini dahi internette zor geçiriyorum daralıyorum ki sürekli internete bağımlı yaşayanların real hayatlarına bir göz atmak gerekir. Oradaki eksikliği burada tamamlamaya çalışıyorlar. Yoksa bir ekrana bağlı yaşayıp dışarıdaki güzelliklerden kendilerini mahrum ve eksik bırakıyorlarsa kendilerinde sorun ararım
-Çok mutsuz birine mutlu olması için ne önerirsin?
onu mutsuz eden herşeyden öncelikle uzak durması gerektiğini söylerim. Ona negatif enerji sağlayan herşeyden uzaklaşması şart çünkü böyle bir durumda bazen kişiler burnunun ucundaki güzellikleri göremeyebiliyor. Onlara iyi gelen insanlar ile diyalog içinde olsunlar müzik dinleyip kitap okusunlar şartları el verdiği sürece bol bol gezip yeni yerler keşfetsinler. ve herşeyden önemlisi sevmeyi bilsinler nedensizce.
-Hangisi daha mantıklı? Yaşanan şeylere yaşandığı için üzülmek mi, yaşanmayan şeylere yaşanmadığı için üzülmek mi?
Ben yaşanmayana üzülürdüm. Yaşananlar bir şekilde olup bitmiş ve zaman zaten herşeyi silip süpürüyor ama yaşanmayan şeyler keşke ve pişmanlıklar bırakabiliyor ardında.
-Herkesin acısı farklı diyoruz ya hani, tırnağı kırıldığı için ağlayıp cingar çıkartan kızlar hakkında düşüncelerint
Fazlaca yapmacık,özenti ve oldukça sahte. Hatta ve hatta yoruma dahi kapalı. Böyle insanları tanımlamaya çalışmak onlar için harcanan kelime israfından ötesi olmayacaktır.
Soruların için teşekkür ederim canım :*
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)