Bazı şarkılar vardır hemen hemen her versiyonunu seversiniz.Bu konu da o şarkıları paylaşacağım konu olsun.
Bang Bang
Bazı şarkılar vardır hemen hemen her versiyonunu seversiniz.Bu konu da o şarkıları paylaşacağım konu olsun.
Bang Bang
Her Şeyi Yak
Perhaps Perhaps Perhaps
Çoban Yıldızı
Güzel konu Finding N.
Teoman ve Müslüm Babayı atlamayalım o zaman :)
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
@Vita dün gece Bang Bang in yeni versiyonunu keşfedince aklıma geldi açtım öyle.
Paylaştığınız şarkıların bazılarını bilmiyorum.Şuan çok ayrı havadayım bu tadım değişmesin.Sonra tek tek dinlerim paylaşımları...
Autumn Leaves
(Bu şarkıyı ayrı severim.Doris Day ilk göz ağrımdır.İliklerime kadar hissettiriyor.Mecbur kalmadıkça başka versiyonunu çok zor dinlerim herhalde.Yine baktım bu şarkıyı güzel söyleyenler var.Sevme durumuna göre sıralama yaptım.İlk 3 sıralama doğru sonrası biraz karambole olmuş olabilir.)
Hareket Vakti
En sevmediğim şarkılardan biridir.12 yıldır tam olarak dinlemiyorum.Nefret ediyorum bu şarkıdan.Bazen dinlemek için açıyorum.Hemen çarpıya basıyorum öfkelenerek.Şuan tam olarak dinleyeceğim ikisinden de...
Ve
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)