Sezon sonunda M.City ile sözleşmesi bitecek olan İngiliz yıldızın, Ada'dan ayrılacağı kesin. Lescott, “Umarım birileri beni izliyordur ve takımına almak istiyordur; bekliyorum” dedi
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği ancak uzun uğraşlara rağmen başarılı olamadığı Manchester City'nin yıldızı Joleon Lescott, siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden City'nin tecrübeli oyuncusu Lescott, takımdaki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu: "Sezon sonunda Manchester City ile sözleşmem bitiyor. Buradaki günlerim sayılı ama hiçbir kötü duygum yok. Zaten bir süredir ayrılacağımı biliyordum o yüzden herhangi bir kırgınlığım yok." Tecrübeli savunma oyuncusu, "Kulüp bana yeni kontrat önermeyecek. Bu yüzden sergileyeceğim performans benim için çok önemli. Umarım birileri beni izliyordur ve takımına almak istiyordur" şeklinde konuşarak kendisiyle ilgilenen takımlarla görüşmeye hazır olduğunu ifade etti. ARA transfer döneminde Beşiktaş, Fulham, West Ham ve Newcasatle United gibi takımların transfer listesindeki Lescott; sadece forma giymek istediği bir takıma gitmeyi hayal ettiğini belirterek, "Yurt dışına transferi düşünebilirim. Benim ve ailem için en iyi seçeneği bulacağız. Bu konuda gelen teklifler, hiç de kötü değil" yorumunu yaptı.