Vedat Milor Açıkladı: Gastronomik Açıdan Kötü Bir Tercih Olmasına Rağmen Neden Rakı Balık?
Başka alanlarda çalışmaları olsa da Vedat Milor'u daha çok yemek eleştirmenliğiyle tanıyoruz. TV kariyerine şimdilik ara veren Milor köşe yazılarına devam ediyor ama sosyal medyayı da oldukça etkin kullanıyor. Ufak bir Avrupa ülkesindeki seçimler kadar oy kullanılan menemen anketinin ardından bu kez de rakı balık polemiğiyle gündeme geldi ünlü isim.
Vedat Bey geçtiğimiz aylarda bir yazı kaleme almış ve çokça tepki almış.
Milor işin geleneğine saygı duysa da rakı ve balığın tat olarak çok uyumlu olmadığını anlatmış.
Bunu bir akademisyenin araştırma sonuçlarına bağlamış.
Olaya 'keyif' açısından bakmış.
Psikolojik etkenler de önemli elbette.
Hatta son yazısında da buna değinmiş.
Yazısında da ortamın aslında bazı gastronomik gerçeklerden daha önemli olduğunu belirtmiş.
Bakalım Vedat Bey bir dahaki sefere hangi açıklamasıyla gündeme gelecek.