İsmail Devrim.

Kendisi 45 yaşında, lise 1'e giden evladını okul pantolonu olmadığı için okula almamışlar.

Adam bunu öğrenince, oğluna, oğlum hemen gidip pantolon alalım demiş, pantolonu almış.

Ama aynı zamanda büyük bir hüzünle eve dönmüş, eşine ve çocuklarına, ben size bakamıyorum, öleyim daha iyi demiş.

Aynı günün akşamı kendisini banyoya iple asmış, intihar etmiş, ölmüş.

Vefat eden İsmail Devrim'in cebini kontrol etmişler, koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Türk soylu bir vatandaşının cebinden 20 Türk Lirası çıkmış.

İsmail Devrim, iş kazası yaşadığı için sakatlanmış, sakatlığı geçmek bilmediği için de çalışamıyormuş.

Eşinin söylediğine göre, her gün aynanın karşısına gidip sakatlanan koluna bakıyor, “Ben bu kolla nasıl çalışayım” diye dertleniyormuş.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bugün, İsmail Devrim'in intihar haberi medyaya yansımadan evvel bir açıklama yaptı.

“Ekonomik sıkıntılarımız psikolojiktir” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanının birkaç gün önce açıkladığı Orta Vadeli Program ise, enflasyonun daha da zıplayacağını, doların 5'in altına düşmekte uzun bir süre zorlanacağını, kişi başına düşen milli gelirin ise eridiğini kendi istatistikleriyle beyan etti.

14 Eylül tarihinde sessiz sedasız bir haber yayımlandı.

YÖK, 38 Filistinli öğrenciye burs vereceğini duyurdu.

Burs deyince, ceplerine para koyup yollamak sanmayın.

Bu öğrencilere, YÖK bursları yılda 12 ay olmak üzere eğitim alınan süre boyunca verilecek. Öğrencilerin KYK yurtlarında barınma giderleri, sağlık sigortaları, öğrenim ücretleri ve cep harçlıkları YÖK tarafından karşılanacak.

Tabii cep harçlığı önemli, Filistinli Arap öğrenciler o cep harçlıkları olmadan sokağa inip Starbuckslarda espresso höpürdetemezler, YÖK'ü takdir etmeli.

Prof. Ümit Özdağ geçenlerde Suriyelilerle ilgili bir veri açıklamış, tamamını yazmaya kalkarsam buraya sığmaz.

Verideki en dikkat çeken detay, Suriyelilere 40 milyar dolar harcanmış olması.

40 milyar dolar bugünkü Dolar kuru ile 252 Milyar TL ediyor.

İsmail Devrim'in pantolon alamadığı oğluna 1 kuruş vermeyen hükümetin Suriyelilere harcadığı ve psikolojik ekonomik kriz döneminde masraf ettiği para, 252 Milyar TL.

Tanrı sizi, sözde mazlum milletleri zenginleştirirken, Türklerin vergisiyle Türkleri görmezden gelen sizleri, 252 kere islah etsin.