Pretty Nickli Üyeden Alıntı
İzledim
Tamam hiç bir madde kullanmadığı çıkmış otopside ama bende bu tür şeylerin akli olduğunu düşünüyorum.
Çok uzun zaman oldu yaşadıgım yerde bi kadınla tanıştım yolda.Türktü kendisi gayet sıcak davrandı bana falan
Gel bana bende sana gelirim bilmem ne.Bi akşam üstü bi baktım kapı çaldı sana çay içmeye geldim dedi ama tek geldim dedi ;d
Sohbet ettik ama ben hiç bişey hissetmedim.Aradan bi kaç gün geçti.Alışveriş yapmış bana dedi yardım edermsin yokuş benim ev ederim dedim. Mutfağa girdik otur kahve içelim dedi. Tam sandalyeye oturucam orası annemin yeri dedi.Başkasına oturdum.
Kahve yaparken kendi kendine konusmaya başladı.Ben hafiften tırsmaya başlayınca anne yeter artık diye bagırdı :D ben ayağa kaltım evde kimse yook bizden başka ;d Ağlamaya başladı ama beni gör fkelkdjdjd
Annem ve kardeşim beni rahat bırakmıyor dedi sürekli ağlıyolar dedi nerdeler dedim masadalar dedi djekkd
Ben yemek yapıcaktım gidiyim dedim ama evden cıkmam bana 5 saat sürdü gibi geldi.
Alman bi komşuma anlattım
Annesi ve ablası 20 yıl önce ölmüş aklını kaybetmiş gitme dedi bidaha
Bigün yine geldi ama ben içeri almadım bana yardım et hocalara çok gittim paramı çok yediler dedi
Yardım etmeyi isterdim ama doktora gitmesini söyledim sadece
Ben o mahalleden taşındım sonra ama kendisini mutfakda asmış daha sonra duydum
Yani bana ruhsal durumdan kaynaklı geliyor bu tür şeyler.