kayseri escort ankara escort izmir escort antalya escort bursa escort istanbul escort

Etiketlenen üyelerin listesi

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #41
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Muska börek:Malzemeler:

    (4 kişilik)
    2 yufka
    250 gram kuşbaşı et
    3 yemek kaşığı zeytinyağı
    2 domates
    1 soğan
    1 sivribiber
    Tuz
    Karabiber

    Kızartmak için:
    Ayçiçeği yağı

    Yapılışı

    Eti küçük keserek az su ilavesiyle pişirin.
    Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
    Etleri ilave edin.
    Domatesleri küp, sivri biberi ince doğrayın ve tencereye ekleyin.
    Tuz ve karabiber ile tatlandırarak ocaktan alın.
    Yufkaları rulo yapın ve 10 cm aralıkla kesin.
    Her bir parçayı açarak uç kısmına karışımdan yerleştirin ve muska şeklinde sarın.
    Kızgın yağda altın rengi alıncaya kadar kızartın.
    Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün ve sıcak servis yapın.
    Afiyet olsun…

  2. #42
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mercimek Salatası:Malzemeler:

    (4 kişilik)
    Yarım su bardağı yeşil mercimek
    2 havuç
    1 soğan
    1 diş sarımsak
    2 yemek kaşığı zeytinyağı Karabiber
    Tuz

    Sos için:
    2 tatlı kaşığı taneli hardal
    Yarım çay bardağı
    zeytinyağı
    1 yemek kaşığı limon suyu
    Yarım çay bardağı ince
    kıyılmış maydanoz
    Tuz

    Yapılışı:

    Mercimeği haşlayıp süzün.
    Havucu küp küp doğrayıp haşlayın.
    Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun.
    Sarımsağı rendeleyin.
    Haşlanmış havuçları da ekleyin.
    Tuz, karabiber ekleyin ve bir süre daha kavurmaya devam edin.
    Ocaktan alıp ılınmaya bırakın.
    Haşlanmış mercimekleri ilave edin.
    Sos malzemelerini bir kapta iyice karıştırın.
    Sosu mercimeklerin üzerine döküp iyice karıştırın.
    Yeşilliklerle birlikte servis yapın.
    Afiyet olsun…

  3. #43
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Makarna CİPSİ:Malzemeler:

    (6 kişilik)
    250 gram kelebek makama
    50 gram mısır unu
    Tuz
    Kızartmak için:
    Ayçiçeğiyağı

    Yapılışı:

    Makarnayı tuzlu suda haşlayıp soğuk sudan geçirin ve süzün.
    Kağıt havlu ile kurulayın.
    Mısır ununu çukur bir kaseye alıp tuz ekleyin.
    Makarnaları mısır ununa bulayın.
    Kızgın yağda altın rengini oluncaya kadar kızartın.
    Kevgir ile alıp kağıt havlu üzerinde fazla yağını süzün.
    Çeşitli soslarla birlikte ılık servis yapın.
    Afiyet olsun…

  4. #44
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Kuş yuvası MAKARNA:Malzemeler:

    Yarım paket spagetti makarna
    200 gram kıyma
    1 orta boy soğan
    100 gram rendelenmiş kaşar
    250 gram mantar
    5-6 adet kurutulmuş
    (Domates arzuya göre)
    2 adet kırmızıbiber
    2 adet yeşilbiber
    Yarım çay bardağı sıvı yağ
    Tuz, karabiber, pul biber

    Yapılışı:

    Spagettiyi haşlayalım.
    Yağlanmış bir fırın tepsisine çatalla yuvarlak şekiller vererek aralıksız yan yana yerleştirelim.
    Tavaya sıvı yağı alalım.
    Küp doğranmış soğanları ve kıymayı ilave ederek, arada bir karıştırarak birkaç dakika kavuralım.
    İnce uzun dilimlenmiş mantarları, doğranmış biberleri ilave edip, mantarlar suyunu bırakıp çekene kadar kavuralım.
    Arzuya göre kurutulmuş domatesleri ekleyip birkaç dakika daha kavuralım.
    Tuzunu, biberini ekleyip karıştıralım.
    Makarna yuvalarının iç kısımlarına kıymalı harcı paylaştırarak üzerlerine kaşar rendesi serpelim.
    Isıtılmış 200 derece ısılı fırının üst rafında, 10 dakika kaşarlar eriyene dek, pişirip, sıcakken servis yapalım.
    Afiyet olsun…

  5. #45
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Kuru Yemişli YOĞURT:Malzemeler:

    3 su bardağı yoğurt, 2 saat süzdürülmüş
    5 yemek kaşığı tereyağı
    1/2 su bardağı ceviz, dövülmüş
    3 yemek kaşığı kuru dut
    3 yemek kaşığı kuru üzüm
    1 yemek kaşığı fındık, dövülmüş
    1 yemek kaşığı badem, dövülmüş
    3 yemek kaşığı tahin, oda sıcaklığında
    3 yemek kaşığı pekmez
    1 tutam tarçın
    1 yemek kaşığı antep fısıtığı, dövülmüş

    Yapılışı:

    Yoğurdun yarısını 6 adet bardağa paylaştırın.
    Geniş bir tavada 3 yemek kaşığı tereyağını eritin.
    Cevizleri, dutları, kuru üzümleri, fındıkları ve bademleri tavaya ekleyin.
    Hafif yüksek ısıda arada tavayı sallayarak kavurun. (bu sırada yağ tavanın kenarlarından kahverengileşmeye başlayacaktır.)
    Tahini ve 2 yemek kaşığı pekmezi ilave edin.
    Tavanın altını kapatın, karışımı bardaklara paylaştırın.
    üzerlerine kalan yoğurdu ekleyin.
    Kalan tereyağını tavada eritin.
    Kalan pekmezi ve bir tutam tarçını ilave edin.
    Yoğurdun üzerine gezdirin.
    En üste dövülmüş antep fıstığı serpin.
    Buzdolabında soğutarak servis yapın.
    Afiyet olsun…

  6. #46
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Karnabahar PANE:Malzemeler:

    (6 kişilik)
    1 küçük karnabahar
    2 yumurta
    2 yemek kaşığı süt
    Yarım çay bardağı soda
    Tuz
    Karabiber
    3/4 su bardağı un
    3/4 su bardağı galeta unu

    Kızartmak için:
    Ayçiçeği yağı

    * Arzuya göre sarımsaklı yoğurt
    Yapılışı:

    Karnabaharı iri parçalara ayırıp yıkayın.
    Tencerede su kaynatıp içine tuz ekleyin ve karnabaharları bu suda haşlayarak süzün.
    Yumurta, süt, soda, 1 yemek kaşığı un, tuz ve karabiberi bir kasede çırpın.
    Karnabaharları önce una, sonra karışıma batırırı.
    Ardından galeta ununa bulayarak kızgın yağda kızartın.
    Ilık servis yapın.
    Arzuya göre sarımsaklı yoğurt ilave edebilirsiniz.
    Afiyet olsun…

  7. #47
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Havuç ezmesi:Malzemeler:

    5 adet havuç
    4-5 diş sarımsak
    250 gr.süzme yoğurt
    1/2 çay bardağı sıvıyağ
    50 gram ceviz (iri dövülmüş)
    1 tatlı kaşığı pul biber
    1/2 demet maydonoz
    tuz

    Yapılışı:

    Havuçların kabuklarını soyarak rendeleyin ve sıvıyağda arada karıştırarak havuçlar yumuşayana kadar kavurun.
    Kavurduğunuz havuçlar soğuduktan sonra içerisine dövülmüş sarımsakları, süzme yoğurdu, pul biberi,iri dövülmüş cevizi ve tuzu ekleyerek karıştırın.
    Hazırlamış olduğunuz havuç ezmesini ekmek dilimlerinin üzerine sürün ve kıyılmş maydonoz serperek servis yapın.
    Afiyet olsun…

  8. #48
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Fındıklı Milföylü kıtırlar:Malzemeler:

    5 adet milföy hamuru
    çikolatalı fındık ezmesi
    4-5 yemek kaşığı toz şeker
    4-5 yemek kaşığı dövülmüş fındık

    Yapılışı:

    Milföy hamurunun üzerine fındık ezmesi sürülür ve rulo şeklinde sarılır.
    Rulo olan hamur dört dilim şeklinde kesilir.
    Toz şeker ve fındık karışımına bulanır.
    200 derecede kızarana kadar pişirilir.
    Afiyet olsun…

  9. #49
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Dondurmalı SANDEVİÇ:Malzemeler:

    1 yumurta
    110 gram margarin
    3/4 su bardağı toz şeker
    3/4 su bardağı damla çikolata
    1 su bardağı un
    yarım çay bardağı kakao
    1 çay kaşığı karbonat
    1 çimdik tuz

    Yapılışı:

    110 gram margarin ile toz şekeri mikserle çırpın.
    Daha sonra yumurta ekleyip tekrar çırpın.
    Üzerine un, kakao, karbonat, tuz ve damla çikolata ilave edip karıştırın.
    Kurabiye hamurunu yaklaşık 15 dakika buzdolabında bekletin.
    Daha sonra önceden ısıtılmıl olan 170 derecelik fırında pişirin.
    Pişen kurabiyelerin arasına çilek ve dondurma koyun ve tekrar kurabiye ile kapatıp servis edin.
    Afiyet olsun…

  10. #50
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Çin böreği:Malzemeler:

    (6 kişilik)
    2 yufka
    150 gram tavuk göğsü
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    2 pırasa
    2 havuç
    1 çay bardağı haşlanmış
    bezelye
    1 yumurta
    1 su bardağı galeta unu
    Tuz
    Karabiber

    Kızartmak için:
    Ay çiçek yağı

    Yapılışı:

    Havucu küp şeklinde doğrayıp haşlayın.
    Tavuk etini haşlayarak küçük parçalara ayırın.
    Pırasayı ince doğrayıp zeytinyağında kavurun.
    Haşlanmış havuç, tavuk eti ve bezelyeyi ilave edin.
    Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
    Harcı soğumaya bırakın.
    Yufkaların her birini sekiz eşit parçaya bölün.
    Yufkanın geniş olan kenarına tavuklu karışımdan yayın.
    Kenarlardan hafif içe doğru kapatarak sarın.
    Yumurtayı bir kasede çırpın.
    Börekleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın ve kızgın yağda kızartın.
    Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün ve sıcak servis yapın.
    Afiyet olsun…

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Gece yemek yemek
    Konu Sahibi Cedric Forum TM Sözlük
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 11.Ocak.2018, 04:56
  2. çok yemek az yemek başarmak
    Konu Sahibi Escobar Forum Kişisel Gelişim
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 18.Ekim.2017, 12:24
  3. Bir erkeğin ağzından süper yemek tarifleri :)
    Konu Sahibi Elysium Forum Bekar Erkeğin Düşünceleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 03.Temmuz.2014, 21:48

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
gaziantep escort bayan gaziantep escort sesli sohbet seks hikaye onwin venüsbet giriş tipobet365 sahabet karabük escort ordu escort kars escort kocaeli escort izmit escort edirne escort ısparta escort karabük escort manisa escort adana escort
ankara escort ankara escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort kızılay escort ankara eskort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort kayseri escort istanbul escort avrupa yakası escort çapa escort şirinevler escort avcılar escort beylikdüzü escort